• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 26 Mayıs 2023 18:18

"Erdoğan’a verilecek her oy, PKK’ya sıkılacak kurşundur!"

Oltu Belediye Necmettin Taşçı, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilecek her oyun terör örgütü PKK’ya sıkılacak kurşun, Türkiye’nin büyümesini engellemeye çalışanlara vurulacak ağır bir darbe olacağını savundu

ERKHABER / ERZURUM - Oltu Belediye Necmettin Taşçı, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilecek her oyun terör örgütü PKK’ya sıkılacak kurşun, Türkiye’nin büyümesini engellemeye çalışanlara vurulacak ağır bir darbe olacağını savundu. 

KARIŞIK

 

Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2002 yılından bu yana Türkiye’nin hemen her alanda büyüme gösterdiğini, dış güçlerin desteklediği terör örgütlerine karşı da olağanüstü bir mücadele verildiğini öne süren Başkan Taşçı, “Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmemesini isteyenler, ülkenin 90’lı yıllardaki terör bataklığına sürüklenmesini isteyenlerdir. Recep Tayyip Erdoğan sonrasında Türkiye’nin yeniden dışa bağımlı hale gelip, ayakları üzerinde durmasına engel olmak isteyenlerin gördükleri rüya 28 Mayıs Pazar gecesi sona erecektir. Bu aziz millet, ülkemiz için hain rüyalar görenlerin heveslerini kursaklarında bırakacaktır” diye konuştu. 

 

Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin ‘eser siyaseti’ anlayışı yürüttüğünü, bunun en güzel örneğini de Oltu’da yapılan Organize Sanayi Bölgesi yatırımı olduğunu ifade eden Taşçı, “Türkiye Yüzyılı için son bir görevimiz kaldı. Pazar günü sandık başına giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçerek bu görevimizi de yerine getireceğiz. Seçimin ilk turunda alınan oya bakarak, ‘nasıl olsa seçildi, benim oyuma gerek yok’ anlayışının yapılabilecek en büyük hata olacağını açıkça söylemeliyim. Verilecek her oyun kıymeti büyük. Herkesi sandığa davet ediyorum. Ülkemizi hain emellerine, terör örgütlerinin kurduğu tuzağa çekmek isteyenlere sandıkta cevabımızı vereceğiz. Şimdiden Türkiye Yüzyılı’nın hem ülkemize, hem şehrimize hem de Oltu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.