• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 06 Aralık 2023 12:21

ERÇİMSAN’DA HAREKETLİ SAATLER

ERÇİMSAN’DA HAREKETLİ SAATLER
Sulh hukuk Hakimi ve beraberindeki bilirkişi heyetinin erken saatte Erzurum’daki şirket merkezine gelerek mali belgeleri incelediği öğrenildi.

ERKHABER / ERZURUM - Yapılan Genel Kurulu tartışmalara sahne olan ve en büyük hissedarı Erzurum Büyükşehir Belediyesi olan Erçimsan A.Ş.’de bu gün hareketli saatler yaşandı. Sabah erken saatlerde Sulh Hukuk Hakimi ve Beraberindeki heyetin Şirket Merkezine gelerek mali evrakları incelediği öğrenildi. Saatlerce süren incelemede Hakim ve bilirkişi heyetinin şüpheli görünen evraklardan bir kısmının suretini aldığı iddia ediliyor.

KARIŞIK

 

 

 

Şirketin en büyük ortağı olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin, şirket mali toplolarının usulsüz olarak hazırlanarak yönetim kurulunun haksız kazanç sağladığı ve üyelerini kandırıldığını iddia ediyordu.

 

 

Şirketteki incelemenin de bu konuyla alakalı olduğu düşünülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • 07 Aralık 2023 20:37

    Sayın İlgili, Bu yazacağım aynı zamanda ihbar niteliğindedir. İlgili hakim ve bilirkişilere bildirilmek üzere lütfen bu söylediklerimi dikkate alsınlar. Erçimsan Holding AŞ altında AŞKALE ÇİMENTO SAN.T.AŞ firması 2018 veya 2019 yılında piyasaya olan borçlarına karşılık Vakıfbank 'dan kredi kullanabilmek için şirketin kuruluş sermayesini hissedarlarına hiçbir şekilde bildirim yapmadan Vakıfbank 'a ipotek vermiş midir? Araştırıldığında ilgi belgelere ulaşılacaktır.