• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Kasım 2021 16:53

Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği, Emniyet Müdürü Tuncer'i konuk etti

Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği, Emniyet Müdürü Tuncer'i konuk etti
Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Melik Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Emniyet Müdürü Levent Tuncer ile biraraya geldi. 

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Melik Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Emniyet Müdürü Levent Tuncer ile biraraya geldi. 

KARIŞIK

Emniyet Müdürü Tuncer'i sabah kahvaltısında ağırlayan Başkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce göreve başlayan Tuncer'e derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Başkan Kaya ve yönetimi, ayrıca kentteki genel asayiş ve trafik başta olmak üzere birçak konuda Emniyet Müdürü Levent Tuncer ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. 

Erzurum'un önde gelen işadamlarından oluşan Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği'nin Başkanı Melik Kaya, "Dernek olarak Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün her zaman yanındayız. Derneğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Erzurum polisimizin yanında yeralmaktan mutluluk ve gurur duymaktadır" dedi. 

Erzurum Emniyet Müdürü Levent Tuncer de derneğin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olduğunu belirterek, "Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği'nin katkılarını ve desteklerini önemsiyoruz. Dernek Başkanı Melik Kaya'nın şahsında hepinize destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.