• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Ekim 2016 17:06

Emniyet Müdürü Karabörk’e veda yemeği

Emniyet Müdürü Karabörk’e veda yemeği
Resmi Gazetede yayımlanan son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Hatay il Emniyet Müdürlüğüne atanan Kamil Karabörk'e veda yemeği verildi.

ERKHABER / GÜNCEL - Resmi Gazetede yayımlanan son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Hatay il Emniyet Müdürlüğüne atanan,Kamil Karabörk'e veda yemeği verildi.

KARIŞIK

Çat yolu üzerinde ki Dönerci Hacıbaba restoranında verilen yemeğe Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu,Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı ve diğer protokol mensupları, eşleriyle birlikte katıldı.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen veda yemeğinde, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile kısa ama dolu dolu bir çalışma dönemi geçirdikleri ifade eden Vali Azizoğlu"kendisinin döneminde Emniyet teşkilatımız, mesai saati gözetmeksizin özverili ve disiplinli bir şekilde çalışarak, güvenlik ve asayiş konularında gerçekten büyük işlerin altından başarıylaçıktı" diye konuştu.

ÇİFTE MİNARELİ MEDRESEYİ GÖRDÜKÇE BİZİ HATIRLASIN

Karabörk ailesine bundan sonraki görev yerlerinde ve yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı temennisinde bulunan Vali Azizoğlu, " Ben bugün sadece Erzurum İl Emniyet Müdürüne değil; yürüyüş arkadaşıma da veda ediyorum. Kendisiyle hemen hemen her akşam yürüyüş yapardık. Yürüyüşlerimizin son durağı da Çifte Minareli Medresemizin önü olurdu. Bu sebeple kendisine Çifte Minareli Medresemizin bir maketini hediye etmek istiyorum. Her gördüğünde bizi ve yürüyüşlerimizi hatırlasın" dedi

Veda yemeği verilen hediyelerin ardından son buldu.