• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 29 Ağustos 2023 16:06

Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'a ziyaret...

Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'a ziyaret...
Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Melik Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce Erzurum Emniyet Müdürü olarak atanan Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Melik Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce Erzurum Emniyet Müdürü olarak atanan Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. 

KARIŞIK

 

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Erzurum’a atanan İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret eden Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi verdi. 

 

Ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleri Saim Özakalın, Gökhan Yılmaz, Muharrem Özdemir, Zeki Adil, Serkan Aylanç, Murat Aslan, Hüsamettin Yavuz, Satuk Buğra Tanfer ve Yusuf Savaş da hazır bulundu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.