• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Şubat 2024 21:27

Emniyet Derneği'ne KAYA gibi yönetim

Emniyet Derneği'ne KAYA gibi yönetim
Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, ETSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın ve STK’lar ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı ge

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Melik Kaya yeniden başkan seçildi.

KARIŞIK

 

Erzurum Polisevi’nde yapılan genel kurulda divan başkanlığına Erzurum Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, divan katipliğine ise Şimşek Akpınar ve Celalettin Çetinkaya seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, 2022-2024 yılı kesin hesap ve mizan oy çokluğuyla kabul edildi.

 

Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, ETSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın ve STK’lar ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı genel kurulda, başkanlığa bir kez daha Mehmet Melik Kaya seçildi. 

BAŞKAN KAYA:EMNİYET TEŞKİLATIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ

Genel kurulda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Melik Kaya, yeni bir genel kurulu daha icra etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. “Kah mukaddes vatan topraklarında kah ülke menfaatleri gereği sınır ötesi topraklarında şehit düşen tüm kahraman güvenlik güçlerine rabbimden rahmet diliyor, Ailelerine sevdiklerine ve tabii ki hepimize sabırlar diliyorum” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Kaya, şunları söyledi:

 

Yurdumuzun üstünde ay ve yıldız gibi parlayan, hukukun korunması hususunda canını hiçe sayarak gözünü bile kırpmadan kendisini feda eden, gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına müteşekkir olduğumuzu beyan etmek isterim.

 

Can ve mal güvenliğimizi sağlayan, hukukun üstünlüğü ilkesine dayanarak düzeni oluşturmaya sağlayan bu kurum, ülkenin en temel ve kritik kurumlarından bir tanesidir. 

 

Ve son yıllarda teknolojinin üstün nimetlerinden en verimli şekilde faydalanan teşkilatımız, suçu suçluyu amansız mücadele azmiyle yakalayıp, yaptıklarını karşılıksız bırakmayarak bu necip milletin duasında her daim yer almaya devam etmektedir.

 

“VASİFEMİZİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Derneğimizin kurucu başkanlarından merhum Ali Tanfer başkanımıza rabbimden rahmet ve ETSO Başkanımız, TOBB Yönetim Kurulu üyesi Saim Özakalın başkanımıza hayırlı ömürler dilerken, kuruluş amacı sadece Emniyet teşkilatı yararına sosyal projelerde yer almak ve Sayın Müdür beyin telkinleri ile benzer projelere kayıtsız kalmamak asli vazifemiz olmaya devam edecektir.  

  

Topraklarında yaşadığımız ve nefes almaya devam ettiğimiz müddetçe de Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri derneği olarak    üzerimize düşeni yapmaya ve bu görev ahlakı, vatan aşkı, millet sevgisi ve ay yıldızlı bayrağa olan bağlılığı başta kendi evlatlarımız olmak üzere gelecek nesillere de taşımak için hazır ve nazırız.

 

“GENEL KURUL ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER”

Bugün burada yapılan olağan genel kurulumuzda yönetimimize vermiş olduğunuz yeni görevlendirme için hepinize şükranlarımı sunmak istiyorum. Dernek olarak da bizler halkımızın polisle olan yakınlığını sağlamak, gerek asayiş gerek trafik veya ilgili diğer konularda da aksayan konuları görebildiğimiz kadarıyla ilgili birimlere iletmekle mükellef durumuzu ve bazen adaletin daha hızlı ve etkin bir şekilde yerine gelmesi için problemleri iletmek olacaktır. Hepinize katılım ve katkılarınızdan dolayı yönetim adına teşekkürü bir borç bilirim. 

EMNİYET MÜDÜRÜ YIRTAR: BAŞARILI, GÜZEL BİR EKİP

Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da genel kurul üyelerine yaptığı konuşmada Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği’nin önemine ve başarılı çalışmalarına dikkat çekti. Dernek Başkan Mehmet Melik Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle Erzurum’a atandığı günden bu yana çok uyumlu çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Başkan Melik Kaya’nın şahsında tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Başarılı bir ekiple çalışıyoruz ve bize önemli destekler sağlıyorlar. Böylesi dinamik ve Erzurum’a hizmete tam konsantre olmuş bir ekiple çalışmak bizim için de bir şans” dedi. 

Konuşmaların ardından tek liste halinde yapılan seçimde Kaya yeniden dernek başkanlığına seçildi. Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Melik Kaya (Başkan), Yönetim Kurulu üyeleri; Hüsamettin Yavuz, Saim Özakalın, Hüsamettin Yavuz, Gökhan Yılmaz, Engin Çimen, Muharrem Özdemir, Zeki Adil, Satuk Buğra Tanfer, Vakur Alemdar, Murat Aslan, İbrahim Bulut, Ömer Faruk Şenpolat, Yusuf Savaş, Sinan Doğan, Serkan Aylanç ve Volkan Dölekli…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.