• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 26 Şubat 2022 18:23

Elmalı, Kılıçdaroğlu ile buluştu...

Elmalı, Kılıçdaroğlu ile buluştu...
Kısa süre önce başladığı siyaset hayatında, yaptığı tespitler ve öngörüleriyle adından söz ettiren Avukat Ebubekir Elmalı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ile bir araya geldi.

ERKHABER / ERZURUM - Kısa süre önce başladığı siyaset hayatında, yaptığı tespitler ve öngörüleriyle, yıldızı parlayan hukuk adamı Avukat Ebubekir Elmalı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İstanbul’da bir araya geldi. SAamimi bir ortamda geçen görüşmede Türk dış politikası ve Rusya Ukrayna savaşının Türkiye’ye etkisi üzerinde duruldu.

KARIŞIK

 

Hukukçu kimliğiyle Türkiye’de “ Kadına şiddetin önlemesi”  ile ilgili yaptığı  çalışmalar İle Avrupa Birliği Özel Ödülü alan, ve kısa süre önce başladığı siyasi hayatında, Türkiye’deki, yargı sistemi, ekonomi politikaları ile ilgili yaptığı tespitler ve öngörüleri ile dikkatleri üzerine çeken Erzurumlu Avukat Ebubekir Elmalı, dün akşam bir partilinin evinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldi. 

 


Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Türk dış politikası ve Rusya Ukrayna savaşının Türkiye’ye etkisi üzerinde duruldu. Ekonomi üzerindeki tespitlerini de Kılıçtaroğlu’na aktaran Avukat Ebubekir Elmalı, özellikle günümüz koşullarında Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan çıkmasının anahtarının birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çekerek, “ demokrasiye en  çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.