Elmalı'dan PKK ve HDP'yi masumlaştıran hukukçuya sert ayar!

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Avukat Ebubekir Elmalı, katıldığı bir TV programında PKK ve HDP'yi masumlaştırmaya çalışan hukukçu İrfan Karacan'a unutulmayacak bir ayar verdi.

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Avukat Ebubekir Elmalı, “Koltuk sevdasını, vatan sevdasına tercih eden zihniyet, bırakın iktidarı görmeyi, diri dahi kalamaz. Bu zihniyet çürümeye mahkumdur.” dedi.

 

HUKUKCU KARACAN İLE ELMALI ARASINDA CANLI YAYINDA GERİLİM 

PKK ve HDP’yi masum ve sempatik göstermeye çalışan Hukukçu İrfan Karacan’a, Avukat Ebubekir Elmalı’dan tokat gibi cevap. 

AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı hukukçu Ebubekir Elmalı katıldığı bir televizyon programında hukukçu İrfan Karacan’ın “Suriye’deki örgütler Sayın Erdoğan’ın iktidarda kalmasının kendileri için çok iyi olduğunu söylemişlerdi.” İfadeleri üzerine araya girdi. Seslerin yükseldiği programda Avukat Ebubekir Elmalı, “Hiç alakası yok. Siz terör örgütünü aklamak sempatik göstermeye çalışıyorsunuz. Bölücü başının fotoğraflarını HDP kendi kongrelerinde açmadı mı? Bebek katili için özgürlük istemedi mi? Suriye’de Türkmenlerin üstüne misket bombası yağdığı zaman, oturup kahve mi içecektik. PKK’yı YPG’yi temizleyip bir kenara koyduk. Ondan sonra da oturup AK Parti’yi terörle ilişkilendirmeye çalışıyorsunuz. Bu doğru bir yaklaşım değil. Siz açıkça devletin terörle beslendiğini söylüyorsunuz. Bizim de bunu oturup dinlememizi bekliyorsunuz. Siz HDP ile PKK’yı temize çıkarmaya çalışıyorsunuz. Benim vatan hainleriyle konuşacak bir şeyim yok.” dedi.     

 

Program sonrası yaptığı açıklamasında Elmalı, “Millet ittifakı bileşenleri, koltuk sevdasına o kadar çok düşmüşler ki PKK’yı ve HDP’yi masum gösterme yarışına girmişler. Koltuk sevdasını, vatan sevdasına tercih eden zihniyet, bırakın iktidarı görmeyi, diri dahi kalamaz. Bu zihniyet her zaman çürümeye mahkumdur. Daha şimdiden bu yarışa girenlerin, yarın yapabileceklerini siz düşünün.” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.