• ŞEpnolat üst

Elektrik direkleri...

  • Büyükşehir-1

Geçen hafta iki elektrik direği yürekleri yaktı.

 

Ankara Polatlı da Vahşice, alçakça, insanlık dışı bir şekilde katledilen minik Eylül YAĞLIKARA nın altına gömüldüğü elektrik direği,

 

Diğeri ise Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Yangınyurt köyü kırsalında başından vurulmuş 10 çocuk Babası Mevlüt BENGİ nin cansız bedeninin asıldığı elektrik direği.

 

İnsanlık tan nasibini almamış canavarlar tarafından katledilen bu iki can için bütün Türkiye ayağa kalkarken maalesef insanlık onuru ise yerlerde sürünüyordu.

 

Bu tür olayların akabinde yüreği yanan insanların dile getirdiği İdam cezası isteği ise kanayan vicdanların dışa vuran haykırışı idi.

 

Bu meselelerde öne çıkan iki unsur var;

 

İdam cezasının mutlaka ama mutlaka geri getirilmesi.Fakat şu aşama da AK Parti ve MHP ninMecliste ki çoğunluğu bu kanunu çıkarmaya tek başına yetmiyor.

 

Mutlaka geniş bir mutabakat lazım.

 

Şimdi gelelim mevzunun can alıcı noktasına;

 

Pkk leşlerinin cenazesine gitmeyen vekile soruşturma açarım diyen,Terörist başının heykelini dikeceğiz diyen Selahattin Demirtaş ın eş başkanlığını yaptığı kandilin temsilcisi HDP mi bu yasaya destek verecek ?

 

Her evden bir oy HDP ye bir oy Demirtaş’a  diye diye seçmenini kanalize eden ve bunları meclise sokan, Soyadı gibi bir insan olan İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU’nun dik duruşundan rahatsız olup istifasını isteme gibi teröristlere,kandile cesaret veren ve artık Türkiye’nin güvenlik sorunu haline gelen CHP mi bu yasaya destek verecek ?

 

Yoksa özgül ağırlığını kuantum fiziğinin bile hesap edemeyeceği, Rahmetli Necmettin ERBAKAN hoca yı mezarında ters döndürecek siyasi atraksiyonlar yapan ve  Partisinin oyları ile 11 CHP milletvekilini meclise sokan 2 Milletvekilli  Temel KARAMOLLAOĞLU’nun Saadet Partisi mi bu yasaya destek verecek ?

 

MHP de bize Ülkücülük yaptırmıyorlar deyip MHP genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ bey’e isyan bayrağı açarak   parti kuran , seçim öncesi Demirtaş ın içeride ne işi var deme talihsizliğini gösteren. seçim sonrası ise bir anda Kandilin Partisi olan HDP için Kürt siyasi hareketi diyen Meral AKŞENER’in İYİ Partisimi bu yasaya destek verecek?,

 

Güldürmeyin ya…..

 

Sayın Süleyman SOYLU  Şehit cenazesinde CHP çelengini ve temsilcisini dışarı atarak bizleri derinden üzen,içimizi yakan ve hepimizin  içten içe hayıflanıp ,söyleyip te sesini duyuramadığı bir haykırışı dile getirirken vicdanlarımızın sesi oldu.

 

Onun için Sayın Soylu yu ne size nede başka bir siyasi harekete yedirmeyiz.

 

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN da Sahil Güvenlik Akademisi’nde ki Cami açılışında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU yu yanına alarak herkese alması gereken mesajı verdi ve konuyu kapattı.

 

Meclis açıldıktan sonra  İdam cezası için ivedilikle  bir çalışma yapılmasını hepimiz canı gönülden bekliyoruz.

 

Ceza caydırıcı olmaz ise daha çok bu acıları yaşarız.

 

Rabbim acılar yaşatmasın ve bizleri esirgesin...