• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Eylül 2016 12:11

Ejder3200 Twitter\'da TT oldu...

Ejder3200 Twitter\'da TT oldu...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi\'ne devredilen ve belediyenin de Ejder 3200 marka adıyla işletmeye hazırlandığı Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri dün Twitter\'da Türkiye\'nin 1 numaralı gündem maddesi oldu...

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri, Ejder2000 hastag'i ile sosyal paylaşım sitesi Twitter'da dün gece Trend Topic (TT) oldu. İşletmesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ve belediyenin Ejder 3200 marka adıyla işletmeye hazırlandığı kayak merkezleri için dün bir sosyal medya çalışması yapıldı. Akşam saatlerinde başlayan çalışmada binlerce tweet atıldı ve ejder3200 hastag'i Türkiye sıralamasında ilk sıraya oturdu. 

KARIŞIK

\"\"

Binlerce twitter kullanıcısı, dün akşam saat 20.30'da başlayan sosyal medya çalışmasına katıldı. Ejder3200 hastag'i ile yapılan çalışma kapsamında kısa sürece içerisinde binlerce mesaj paylaşıldı. Yaklaşık bir saat içerisinde de ejder3200 Türkiye sıralamasında trend topic olmayı başardı. 

Kullanıcılar Palandöken ve Konaklı'nın birbirinden güzel fotoğraflarıyla attıkları mesajlarla sosyal medya çalışmasına büyük destek verdi.

İşte atılan o mesajlardan bazıları:

"Türkiye'nin Alpler'i değil, Dünyanın Palandöken'i", "Anadolu'nun zirvesine bekliyoruz" "Dünyada alpler, Türkiye'de Palandöken ve onun zirvesi #EJDER3200", "Bu kış kayak keyfi için #EJDER3200 bekliyoruz", "#Erzurum turizmde beklenen sıçramayı yeni markası #EJDER3200 ile yapacak... Allah utandırmasın...". "#EJDER3200; dünyanın en uzun kayak pistlerinden birisi... kondisyon ister\"☺\"", "Her yönüyle gelişen Erzurum yeni markamız hayırlı olsun #EJDER3200", "Kar ve spor şehri #Erzurum Türkiye'nin en modern kayak tesisleriyle yeni markası #EJDER3200 ile dünya kenti oluyor..", "Erzurum bu gurur senin yeni marka #EJDER3200 ile dağlarımız turizmin gözbebeği oluyor."