• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Temmuz 2020 17:09

Efsane başkan Polat'tan sevindiren haber...

Efsane başkan Polat'tan sevindiren haber...
ısa bir süre önce geçirdiği kalp krizi ile sevenlerini üzen Erzurumspor'un efsanevi başkanı Cemal Polat, bugün çok başarılı geçen kalp ameliyatı oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Kısa bir süre önce geçirdiği kalp krizi ile sevenlerini üzen Erzurumspor'un efsanevi başkanı Cemal Polat, bugün çok başarılı geçen kalp ameliyatı oldu. Bursa'da yapılan ameliyatta 4 damarı birden değişen Cemal Polat, ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındı. Bu geceyi yoğun bakımda geçirecek olan Polat'ın aksi bir durum olmazsa yarın öğleden sonra normal odaya alınabileceği belirtildi. 

KARIŞIK

Babasının ameliyatının çok iyi geçtiğini ve 4 damarın birden değiştirildiğinin kendilerine doktorlarca iletildiğini ifade eden başkan Polat'ın oğlu Vural Polat, "Merak eden, dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Allah'a şükürler olsun ki ameliyat çok başarılı geçmiş. Şu an herşey yolunda ve babamın sağlığı da yerinde. Bu geceyi yoğun bakımda geçirecek, yarın da muhtemelen odasına alınacak" dedib 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.