• Büyükşehir-1
YAŞAM Haber Girişi : 12 Kasım 2023 20:02

Efsane Başhekim Recep Almacı vefat etti

Efsane Başhekim Recep Almacı vefat etti
SSK ve Palandöken Devlet Hastanelerinin başhekimliği görevini sürdüren ve bir süredir de yaşamını İzmir'de sürdüren Uz. Dr. Recep Almacı vefat etti.

ERKHABER / ERZURUM - Uzun yıllar SSK ve Palandöken Devlet Hastanelerinin başhekimliği görevini sürdüren ve bir süredir de yaşamını İzmir'de sürdüren Uz. Dr. Recep Almacı vefat etti. Uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan Almacı'nın vefat haberi Erzurum'da üzüntüyle karşılandı. 

KARIŞIK

O zaman ki adıyla SSK, sonrasında da Palandöken Devlet Hastanesi'nde aralıksız 25 yıl başhekimlik görevini yürütürken, 2011 yılında kendi isteğiyle İzmir'e tayin olan Uz. Dr. Recep Almacı, Erzurum'a tam 37 yıl hizmet verdi.

İzmir'e tayin olduktan sonra kısa bir süre sonra emekli olan Uz. Dr. Recep Almacı, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. 79 yaşında yaşama veda eden Almacı, İzmir-Çiğli Hatice Bahriye Yağcı Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Erk Medya ailesi olarak merhum Recep Almacı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • EĞİLMEZ 13 Kasım 2023 19:38

    ALLAH RAHMET EYLESİN ERZURUMUN GÜZİDE İNSANLARINDAN BİRİYDİ