• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Mart 2020 17:06

Düzgün Marketlerden örnek uygulama

Düzgün Marketlerden örnek uygulama

Erzurum’da 17 şubeyle hizmet veren Düzgün Marketler Grubu dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs’e karşı tedbirlerini aldı. Hijyen noktasında taviz verilmeyen marketlerde vatandaşın sağlıklı bir şekilde alışveriş yapması için önlemler artırıldı.

KARIŞIK

 

 

 

17 şubenin tümünde hijyen noktaları oluşturulurken, ekmek reyonlarında da eldivenli ve maskeli çalışanlar görevlendirildi. Alışveriş yapmaya gelen müşterilerin ekmeği dokunulmasına izin verilmezken vatandaşlara görevlendirilen çalışanlar yardımcı oluyor.

 

 

Alışverişe gelen tüm müşteriler oluşturulan hijyen noktalarında ellerini dezenfekte ederek alışveriş yapmaya başlıyor. Tüm reyonlarda ki çalışanlar ise müşterilerine eldiven ve maskeli bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor.  

 

 

ONLİNE ALIŞVERİŞ DÖNEMİ BAŞLADI

Düzgün Marketler Grubu Erzurum’da bir ilke imza atarak Online alışveriş hizmetine başladı. Android ve IOS’tan uygulamayı indirenler evden alışveriş yapma imkanına da kavuşuyor. Onlıne alışveriş imkanı için Düzgün yönetimine teşekkür eden vatandaşlar, “Dışarı çıkmak istemediğimiz bugünlerde evden alışveriş büyük bir nimet. Tek tıkla istediğimiz herşey kapımıza kadar geliyor. Korona Virüs’ün tehdit oluşturduğu bugünlerde önemli bir hizmet”dediler

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.