• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Mart 2003 11:48

Düzgün Marketler Grubu’ndan bir sosyal sorumluluk projesi daha Kan bağışına destek

Düzgün Marketler Grubu’ndan bir sosyal sorumluluk projesi daha Kan bağışına destek
Bugüne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atarak dikkatleri üzerine çeken Düzgün Marketler Grubu bu kez kan bağışına destek olmak için alışveriş poşetlerinin üzerine “Her kan üç can” yazdırdı.

 

KARIŞIK

 ERKHABER / ERZURUM- Bugüne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atarak dikkatleri üzerine çeken Düzgün Marketler Grubu bu kez kan bağışına destek olmak için alışveriş poşetlerinin üzerine “Her kan üç can” yazdırdı.

 

 

 

Erzurum’da 12 şubesi bulunan Düzgün Marketler Grubu önemli bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. Daha önce hem kadına şiddet olaylarında yaşanan artışa dikkat çekmek hem de bununla mücadele edilmesine katkı sağlamak amacıyla alışveriş poşetlerine  "Güçlü Kadın Güçlü Toplum" ve "Güçlü Kadın Güçlü Aile" yazdırarak bir kampanya başlatan grup, Sigarayla mücadelede de başrol oynamış ve yine alışveriş poşetlerinin üzerine “Sigaraya hayır’ yazıları yazdırılmıştı.

 

 

 

Düzgün Marketler Grubu’ndan son olarak kan bağışına destek geldi. Müşterilerini kan bağışına yönlendirmek için yeni bir kampanya başlattıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün,  bu tür projelerin devam edeceğini söyledi. Tüm çalışanlarla birlikte kan bağışı kampanyasına katıldıklarını, kan bağışına dikkat çekmek içinse Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer’le birlikte bir istişarede bulunduklarını belirten Düzgün, “Müşterilerimizi kan bağışına yöneltmek ve dikkatlerini çekmek için alışveriş poşetlerinin üzerine “Her kan üç can” mesajını yazdırdık. Düzgün Marketler Grubu olarak her sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalışıyoruz. Daha öncede gerek kadına yönelik şiddete gerekse sigaranın zararlarına dikkat çekmek için projeler yaptık. Halkımızdan da büyük destek gördüğümüzü söyleyebilirim. Bundan sonra da bu tür projelere destek vereceğimizi söylemek isterim”dedi.

 

 

Düzgün Marketler Grubu’nun kan bağışına dikkat çekmek için başlattığı sosyal sorumluluk projesine teşekkür eden Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer, kan bağışının önemine değinerek, “Düzgün Market önemli bir projeye büyük bir destek verdi. Bağışlanan her kanla onlarca insanın hayatı kurtuluyor. Kan bağışına destek veren Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim”dedi.