• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Ocak 2017 17:51

Düzgün Marketler Grubu yatırımlarına devam ediyor...

Düzgün Marketler Grubu yatırımlarına devam ediyor...
Erzurum'da alışverişte önemli bir marka olan Düzgün marketler Grubu 12. Şubesi'ni Yıldızkent'te açtı.

Levent AKPINAR'ın haberi...

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM- Düzgün Marketler Grubu yatırımlarına 2017 yılında da devam ediyor. Şehrin dört bir tarafında şubeleri bulunan Düzgün Market Erzurum'daki 12. Şubesi olan Bölge Eğitim Şubesi'ni Yıldızkent'te hizmete açtı.

Bugün gerçekleştirilen açılışa AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Şahin, Erzurum Müftüsü Hasan Hüsnü Sola, Atatürk Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Düzgün marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Yıldızkent'te üçüncü, Erzurum genelinde ise 12. Şubesini açan Düzgün Marketler Grubu önemli bir yatırıma daha imza attı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Erzurum'a bir yatırı daha yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "İlk şubemizi 1987 yılında Yenişehir'de açtık. Aradan 30 yıl geçti bugün 30. Şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 yılda kalitemizden ödün vermedik. Gıda sektöründeki başarılarını artıran firmamız kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerini prensip edinerek Erzurumlular'a hizmet etmeye devam ediyor. Düzgün marketin büyümesinde, bugünlere gelmesinde emeği olan başta müşterilerimiz ve çalışanlarımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum"dedi.

 

 

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, Erzurum'un en büyük markalarından olan Düzgün Marketler Grubu'nun yeni yatırımlarla hizmete devam ettiğini belirterek, başta İskender Düzgün olmak üzere tüm Düzgün Ailesi'ne teşekkür etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ise bugün hayırlı bir yatırım için bir araya geldiklerini söyledi. Erzurum'un köklü markaları arasında yerini alan Düzgün Marketler Grubu'nun sadece Erzurum'a değil, tüm Doğu Anadolu Bölgesi'ne hizmet edeceğine inancının tam olduğunu ifade eden Ilıcalı, "Bugün 12. Şubeyi açıyoruz ama ben inanıyorum ki daha çok açılış yapmak için bir araya geleceğiz. Düzgün Market bizim en önemli markamız. Değirini bilip, her zaman desteklemeliyiz"diye konuştu.

Açılış pastasını kesen davetliler daha sonra marketi gezerek bol bol alışveriş yapma imkanı buldu.

İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI

Şube sayısını 12'ye çıkaran Düzgün Marketler Grubu istihdama olan katkısını da her geçen artırıyor. Yeni açılan şubeyle birlikte istihdam sayısını 300'e çıkaran grup, Erzurum'da istihdama en çık katkı sağlayan özel sektör kuruluşları arasında yer alıyor.