• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Ağustos 2018 16:41

Düzgün Market’in 16. Şubesi hizmete açıldı..

Düzgün Market’in 16. Şubesi hizmete açıldı..
ABD Başkanı Donald Trump’un Türkiye’ye karşı uyguladığı yaptırımlara Erzurum’dan tokat gibi bir cevap geldi. Düzgün Marketler Grubu, kur üzerinde oynanan oyunlara rağmen 16. Şubesini hizmete açtı.

Levent AKPINAR'ın haberi...

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Bugün İstanbul Kapı’da gerçekleştirilen açılışa Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,  Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik,  çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Düzgün marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, ülkenin üzerinde oynanan oyunları hep birlikte bozacak güce sahip olduklarını belirterek “Anafartalarda da, 15 Temmuz’da da bugünde aynı oyun oynanmak isteniyor. 15 Temmuz’da tanklarla, tüfeklerle istediklerini yapamayanlar bugün ekonomi üzerinden yeni bir oyun kurmaya kalkıyorlar. Yine başaramıyorlar ve başaramayacaklar. Kur üzerinde istedikleri oyunu oynamaya devam etsinler biz Düzgün marketler olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz. Bugün bünyemizde 450 kişi istihdam ediliyor. Biz bunu 2 binlere çıkarmak için daha çok çalışacağız. Yatırımlarımıza bundan sonra da devam edeceğiz”dedi.

 

Konuşmasında her yerli ve milli kuruma destek beklediklerini de ifade eden Düzgün, “Bu desteği gördüğümüz zaman yapamayacağımız, başaramayacağımız hiç bir şey yok. Türk Milleti 7 düvel değil 77 düvel de gelse dimdik karşısında durur. Bugüne kadar ülkemizin üzerinde oyun oynayanlar bunun karşılığını misliyle aldı. Almaya da devam edecek. Bugün bize düşman olanlar yarın dost olmak için sıraya gireceklerdir. Biz diyoruz ki inadına yatırım, inadına üretim, inadına istihdam ve inadına çalışmak”diye konuştu.

 

Ak Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir ise Açılışın özel bir açılış olduğunu belirterek, “Anlamı çok yüksek. Çünkü bununla bir mesaj veriliyor. Bize dün diz çöktürmeye çalışanlara diyoruz ki bin defa milyon defa ayağı kalkarız haddinizi bilin. Allah hayırlı eylesin. 16’ncısı açıldı. 450 kişi istihdam ediliyor. Bu binleri bulacaktır inşallah. Erzurum’a yatırım yapan herkesin aşımızın üzerinde yeri var. Emeği geçen herkese teşekkür ederim”şeklinde konuştu.

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise üretim noktasında önemli mesajlar verdi. İçerde bulunan ürünleri üretecek güce sahip olduklarını söyleyen Sekmen, “İlk geldiğimde de söyledim bugün de söylüyorum. Üretim olmazsa olmaz. Artık kendimiz üretmeliyiz. Bunun için de Erzurum Büyükşehir belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız”dedi.

Dualarla yalpan açılışın ardından davetliler marketi gezerek bol bol alışveriş yapma imkanı buldu.