• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Haziran 2016 15:44

Dumansız hava sahasına 'Düzgün' destek

Dumansız hava sahasına 'Düzgün' destek
Düzgün Marketler Grubu sigaranın zararlarına dikkat çekmek amacıyla alışveriş poşetlerinin üzerine “Sevdikleriniz için sigaradan vazgeçin” ifadelerini yazdırdı. Kısa sürede büyük ilgi gören kampanya müşterilerden büyük takdir topladı.

KARIŞIK

ERKHABER / ÖZEL / GÜNCEL - Düzgün marketler Grubu önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Geçtiğimiz yıl artan kadına şiddet olayları karşısında duyarsız kalmayarak alışveriş poşetlerinin üzerine “Güçlü Kadın Güçlü Toplum" ve "Güçlü Kadın Güçlü Aile" ifadeleri yazdırarak önemli bir kampanyaya imza atan Düzgün Market, bu yılda sigaranın zararlarını anlatan alışveriş poşeti kampanyasıyla yine bir ilke imza attı.

HÜKÜMETİN SİGARAYLA MÜCADELE KAMPANYASINA DESTEK

Gerek sigaranın zararlarına gerekse dumansız hava sahası kampanyasına destek vermek için böyle bir proje geliştirdiklerini belirten Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, “Sevdikleriniz için sigaradan vazgeçin” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, “ Gerek Cumhurbaşkanımız gerekse Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ , sigarayla mücadele konusunda büyük uğraşlar verdiler. Önemli kampanyalara imza attılar. Bizde Düzgün Marketler Grubu olarak sigaranın insanlar üzerindeki zararını hatırlatmak için böyle bir kampanya başlattık. Alışveriş poşetlerinin üzerine “sevdikleriniz için sigaradan vazgeçin” sloganını yazdırdık. Kısa sürede tüm müşterilerimizin dikkatini çeken bu kampanyamız olumlu tepkiler aldı. Ayda ortalama 600 bin kişinin alışveriş yaptığı marketlerimizde umarım bu kampanyamız daha da büyük ses getirecektir” dedi.

YIL SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Düzgün marketler Grubu Genel Sorumlusu Nurullah Özçelik de yıl sonuna kadar bu kampanyayı devam ettireceklerini belirterek, “Geçtiğimiz yıl kadına yönelik şiddete karşı bir kampanya başlatmıştık. Şimdi ise sigaranın zararlarına karşı bir kampanya başlattık. Bir kişiye dahi sigarayı bıraktırabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.