• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Doyum Su EYOF'un da içecek sponsoru oldu...

Doyum Su EYOF'un da içecek sponsoru oldu...
2008 yılında su sektörüne giren ve kısa sürede Erzurum sınırlarını aşarak Doğu Anadolu başta olmak üzere tüm Türkiye'de marka olan DOYUM SU 2017 EYOF'un tek resmi içeceği oldu.

ERKHABER / ERZURUM - 2011 Üniversiteler Arası Kış Oyunları'ndan sonra,  11-18 Şubat tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan Avrupa Gençler Olimpik Kış Oyunları EYOF 2017' ninde resmi içecek sponsoru olan DOYUM SU tekrar dünya vitrinine çıkmaya hazırlanıyor. Büyük organizasyonlarda tercih edilen markalardan biri olan ve daha önce bir çok etkinlikte doyulmaz tadıyla içilen Doyum Su  Avrupa Gençler Olimpik Kış Oyunları EYOF 2017'de hizmet verecek.

KARIŞIK

Türkiye'nin önde gelen Doğal Kaynak Su içecek markası Doyum Su modern, hijyenik ve kalite standartlarına uygun tesisler kurarak üretim ağını hızla genişleterek en çok satan su firmaları arasında ilk sıralara yerleşti.

Anadolu'nun Zirvesi olan Erzurum'un  karlı dağlarında çıkan ve Erzurum şehrinin öz sermayesi  Doyum Su bir dünya markası oldu. Doyum Su Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kumbasar, "Türkiye'nin en kaliteli suyunu vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti. Kumbasar, Sağlık Bakanlığı'nın izni ile kurulan tesisimizde, saf,  temiz,  içilebilir doğal kaynak suyunun taşıması gereken bütün özelliklere en üst seviyede sahibiz. 2011 Üniversiteler Arası Kış Oyunları'nda  doğal kaynak suyumuzla şehrimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadık. 2017 yılında yine şehrimizde gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençler Olimpik Kış Oyunları EYOF'ta yine şehrimiz adına tüm dünyadan gelecek yarışmacılara seyircilere Doyum Su'yun lezzetini tattırarak şehrimiz adına en iyi hizmeti vereceğiz. Amacımız tüm dünyaya Doyum Suyu'nun lezzetini tattırmak. Doyum kaynak suyunu dünyada vazgeçilmez bir marka haline getirmek" diye konuştu.