• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 19 Ağustos 2020 14:27

Donald tamam... Ya Coulibaly ya Rodallega...

Donald tamam... Ya Coulibaly ya Rodallega...

ORKUN ÇİZMELİ / ÖZEL HABER

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Transferde atağa kalkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, uzun süredir temas halinde olduğu Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Mitchel Donald ile de anlaşmaya vardı. Forvet için de Fransa'nın Nantes takımında forma giyen Kalifa Coulibaly ile Denizlispor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega ikilisinden biriyle sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 

Şu ana kadar Arturo Mina, Omolo, Navikovas ve kaleci Makaridze ile anlaşma sağlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ofansif orta saha oyuncusu Mitchel Donald ile de anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncunun transferi de kısa bir süre içeriside resmiyet kazanacak.

 

FORVETTE COULİBALY VE RODALLEGA  

Forvet arayışlarında da artık son aşamaya gelen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, kesin olarak anlaşma sağladığı iki forvetten biri ile sözleşme imzalayacak. Mavi Beyazlı ekip, Fransa'nın Nantes takımında forma giyen Kalifa Coulibaly ile Denizlispor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega'dan biri ile sözleşme imzalayacak. 

İki oyuncunun da rakamsal olarak transfer komitesiyle anlaşma sağladığı, son kararlarını vermek için süre istedikleri öğrenildi. Nantes kulübünün forvet transferi yapamadığı için Coulibaly transferine hemen izin vermemesi nedeniyle ibrenin Rodallega'dan yana olduğu belirtiliyor. Bu transferin de en geç yarına kadar resmiyet kazanacağı ifade ediliyor...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.