• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Ağustos 2016 14:33

Doğu Anadolu PERDER’den örnek davranış

Doğu Anadolu PERDER’den örnek davranış
Milli irade nöbetinin 25’inci gününde Yakutiye Kent Meydanında konuşma yapan Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Ömer Düzgün’ü platforma davet ederek 15 Temmuz demokrasi şehit ve gaz

ERKHABER / GÜNCEL - Erzurum’da 15 Temmuz’dan itibaren çoluk-çocuk, genç-yaşlı, kadın-erkek topyekun milli irade nöbetini tutan vatandaşlara teşekkür eden Milletvekili Ilıcalı, Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetim kurulu Başkanı Ömer Düzgün’ü sahneye davet ederek Başkan Düzgüne mikrofonu uzattı.15 Temmuz günü itibariyle meydanları terk etmeyen, halkla birlikte demokrasi nöbeti tutan, çeşitli ikramlarda bulunarak halkın motivasyonun ’da önemli rol üstlenen Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Ömer Düzgün ve yönetimi; Muharrem Özdemir, Yavuz Güney, Şahin İncesu, Recep Özer, Kenan Genç, Yusuf Çizmelioğlu ile üyeleri örnek bir davranış daha sergiledi. Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetimi adına konuşan Ömer Düzgün, Erzurum da bulunan 15 Temmuz Demokrasi şehit ve gazilerinin ailelerine, bir yıllık gıda desteği ve ayrıca Erzurum’da ki 15 Temmuz Demokrasi şehit ve gazi ailelerine motivasyon ve manevi rehabilitasyon için umre sözü verdi. Adeta bir vefa örneği olan bu sürpriz, Yakutiye Kent Meydanında bulunan vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Demokrasi nöbetlerinin 25’inci gününe damgasını vuran bu davranış örnek teşkil etti.
Aziz Türk milletine ve dadaşlara konuşmasında teşekkür eden Düzgün Sayın Cumhurbaşkanımıza, devletimize ve milli irademize FETÖ’cü terör örgütü ve yandaşları tarafından haince yapılmaya kalkışılan ihanet girişimini şiddetle lanetliyorum. Aziz ve necip Türk Milleti 15 Temmuz günü feraseti, imanı ve vatan sevgisiyle Milli birlik ve beraberlik ruhuyla canını siper ederek hain girişime dur demiştir. Bu kutlu direniş tarih sayfalarına altın harflerle kazınmıştır. Bu mücadelede şehadet şerbetini içen Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Yüce Milletimize göstermiş olduğu asil, onurlu ve kararlı dik duruşundan dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı ve Yönetimini bu vefalı davranışlarından dolayı tebrik eden Milletvekili Ilıcalı "Böyle Asil bir ruha sahip olan bu Millete ve Dadaşlarıma siz darbe yapamazsınız. Dadaşlarımız burada, Erzurum’da bu tür vefalı ve birleştirici adımlar atarken bizlerde sizler için üzerimize düşeni Mecliste yerine getireceğiz. İlk günden beri dik duruşunuz, cesaretiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

KARIŞIK