• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Mart 2019 11:13

Doğu Anadolu'da soğuk hava: Erzurum eksi 13

 Doğu Anadolu'da soğuk hava: Erzurum eksi 13
Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 13 derece ile Erzurum’da ölçüldü.

ERKHABER / ERZURUM - Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 13 derece ile Erzurum’da ölçüldü. 
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölgede bugün hava parçalı, zamanla çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor. 
Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır’da 6, sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 13, Ağrı'da 2, Kars'ta 11, Erzincan’da 3 ve Ardahan'da 6 derece ölçüldü. 
Kar kalınlıkları Ağrı'da 42, Erzurum'da 43, Ardahan'da 15, Kars'ta 7, kayak merkezlerinden Ergan'da 190, Palandöken'de 124, Konaklı'da 94, Sarıkamış'ta 90 ve Yalnızçam'da 33 santimetre ölçüldü. 
Yetkililer, bölgede sabah ve gece buzlanma ile don, yer yer pus hadisesinin olabileceğine dikkati çekerek, gün içinde çığ riski bulunması nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı. 

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.