• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Mart 2017 11:12

DES olağan genel kurulunu yaptı

DES olağan genel kurulunu yaptı
DES olağan genel kurulunu yaptı. 25- 26 Mart tarihlerinde 3. Olağan Genel Kurulu yapılan Demokrat Eğitimciler Sendikasında Genel Başkan İshak Çelebi tekrar seçilirken yönetim kurulu Yusuf Kenan Karataş, Mustafa Topal, Mehmet Zülfikar Kotanlı, Enver Şahin

ERKHABER / ERZURUM-  DES olağan genel kurulunu yaptı. 
25- 26 Mart tarihlerinde 3. Olağan Genel Kurulu yapılan Demokrat Eğitimciler Sendikasında Genel Başkan İshak Çelebi tekrar seçilirken yönetim kurulu Yusuf Kenan Karataş, Mustafa Topal, Mehmet Zülfikar Kotanlı, Enver Şahin, Bekir Önsel ve Hüseyin Akça’dan oluştu.
Seçimlerden sonra yönetim kurulu ile yapılan basın açıklamasında bulunan İshak Çelebi, “Ülkemizde yaşayan herkesin bilimsel, nitelikli, demokratik ve parasız eğitim hakkından eşit bir şekilde yararlanmalarını sağlamaya, eğitim çalışanlarının mesleki, özlük, demokratik ve ekonomik sorunlarını çözmeye, çalışma şart ve menfaatlerini geliştirmeye, öğrenci ve velilerden oluşan diğer eğitim bileşenlerinin hak ve çıkarlarını da korumaya, başta üyelerinin olmak üzere tüm eğitim bileşenlerinin gücüne dayanarak; Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını, egemenliğini, ulus ve ülke bütünlüğünü, demokratikleşme ve eğitim alanındaki milli hedeflerini geliştirerek sonsuza kadar yaşatmaya ve barış dolu Dünya ailesi içerisinde en onurlu ve en müreffeh Türkiye idealine hizmet eden Demokrat Eğitimciler Sendikası 3. Olağan Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini oluşturmuştur” dedi.
Çelebi, “Egemenlik Kayıtsız, Şartsız Milletindir” ilkesine tam anlamı ile hakim bir demokratik sistemin gelişmesi için çalışmayı, demokratik sistemi korumayı ve yaşatmayı, bağımsız hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yüceltmeyi, bireylerin huzuru için gerekli, temiz çevre temiz toplum, dürüst yönetim ve bilinçli toplum gibi öğeleri bilimsel ve demokratik anlayışla işleyip Türkiye’yi özenilen bir ülke haline getirmeyi, Türk Ulusunun demokrasiye, insan haklarına olan inancını geliştirmeyi, Türkiye’nin ekonomik kaynaklarını, hakkaniyetli, adil ve eşitlikçi bir çerçeve içinde büyütmeyi ve ulaşılacak yüksek refah düzeyinin bireylere dengeli dağılımının sağlanmasını isteyen sendikamız toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak bağımsız sendikacılık anlayışı ile yoluna devam edecektir.” 

KARIŞIK