• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 02 Mayıs 2016 13:34

Dengizek'ten Jet Açıklama

Dengizek'ten Jet Açıklama
Bu sabah saatlerinde görevinden istifa eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Asbaşkanı Süha Dengizek, Kulüp Başkanı Ali Demirhan’ın ERKHABER’de yeralan açıklamalarına jet cevap verdi.

ERKHABER / ERZURUM - Dengizek, hiçbir zaman ve hiçbir yerde Erzurumspor’u kendilerinin şampiyon yaptığına dair söyleminin bulunmadığını belirterek, “İşte bu yalan ve iftiralardan  dolayı görevimden istifa ettim” dedi. 

KARIŞIK

Başkan Demirhan’ın “İki kez prim açıkladı ve ödemedi. Sonra da ‘şaka yaptım’ dedi” açıklamasının da “iftira” olduğunu savunan Süha Dengizek, “Ben bir kere prim açıkladım o da ligin ilk yarısıydı. Başkan soyunma odasına gelmemişti, başkan ve yönetim kurulu adına prim açıkladım. Onun dışında da prim açıklamam ve ‘şaka yaptım’ demem söz konusu bile olamaz” dedi.

İstanbul’da düzenlenen yardım gecesinin 10 bin TL tutarındaki faturasının kulübe gönderildiği iddiasının da yalan olduğunu öne süren Dengizek, “Maltepe Vakfı tarafından gece düzenlendiği için yemeğin parasını da vakıf olarak ödedik. Banka dekontları, faturalar hepsi bende. Kendisini bu yalanını ispat etmeye davet ediyorum” diye konuştu. 

Başkan Ali Demirhan’ın devre arasında kendisini transfer komitesi başkanı olarak görevlendirdiğini hatırlatan Süha Dengizek, şunları söyledi: 

Komite başkanı olarak Kartalspor’dan Uğur Utlu ile oturup, anlaştım. Kendisinin de onayını alarak bu anlaşmayı yaptım. Ancak sonrasında başkan bu transferden vazgeçti. O dönem 5 oyuncu transfer edildi. Sadece Fahri Tatan transferinden bilgim oldu. Onu da Pendikspor’dan bedelsiz olarak transfer edilmesini sağladım” dedi.