• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 26 Nisan 2016 08:23

Demirhan, Hakem Saldırısını Kınadı

Demirhan, Hakem Saldırısını Kınadı
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta bordo-mavili taraftarın saldırısına uğrayan çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yönelik saldırıyı kınadı.

ERKHABER / ERZURUM - Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta bordo-mavili taraftarın saldırısına uğrayan çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yönelik saldırıyı kınayan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan,’ Sporun kardeşlik ve centilmenlik ruhuyla bağdaşmayan bu tür şiddet olaylarını esefle kınıyorum’ dedi. 

KARIŞIK


‘KARDEŞLİK VE CENTİLMENLİK RUHU İLE BAĞDAŞMIYOR’
Trabzonluların centilmenlikleri ve misafirperverlikleriyle spor’a olan sevgi ve kardeşlik ruhunun aşılandığı şehir olarak gördüklerini belirten BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
‘Birkaç kendini bilmez holiganın hakem Volkan Bayarslan’a yapmış olduğu ve herkes tarafından kınanması gereken bir şiddet eylemi asla masum gösterilemez ve kabul edilemez. Bu eylemi gerçekleştirenlerin Trabzon’a, Trabzonspor’a zarar vermesi derinden üzmüştür. Bu tür münferit olayların Trabzonspor’un geneliyle özdeşleştirilmemesi son derece önem arz etmektedir. Sporun kardeşlik ve centilmenlik ruhuyla bağdaşmayan bu tür şiddet olaylarını BB Erzurumspor Kulübü olarak esefle kınadığımı bir kez daha belirtmek istiyorum. Bazı kesimler tarafından dolduruşa getirilmiş başka bir nedeni olan bir olay asla Trabzon kenti ile bağdaştırılamaz. Yardımcı Hakem Volkan Bayarslan başta olmak üzere, karşılaşmada görev yapan tüm hakemlerimize yaşanan olay nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’ diye konuştu.