• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 29 Mart 2023 09:48

Demir mülakattan önce, basınla buluştu...

Demir mülakattan önce, basınla buluştu...
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı iş insanı Fuat Demir, bugün yapılacak "mülakat" öncesinde, basın mensuplarıyla biraraya geldi.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı iş insanı Fuat Demir, bugün yapılacak "mülakat" öncesinde, basın mensuplarıyla biraraya geldi. Gazetecilerle iftar yemeğinde biraraya gelen Demir, "Allah nasip eder, önce listeye girer sonra da Erzurum'u TBMM'de temsil etme hakkını elde edersek, bugüne kadar görülmeyen bir milletvekili profili çizeceğim" dedi. 

KARIŞIK

 

Hilton Garden Inn Otel'de yapılan toplantıda konuşan MÜSİAD Erzurum Şubesi eski Başkanı Fuat Demir, "İstişareye önem veren bir anlayışla hareket edeceğim. Nasip olur, seçilirsem sizlere bugünden şunu söylemek isterim. Alışılmış siyasetçilerin dışında, şehrin içerisindeki çalışma ofisleriyle, şehrin sorunlarını, şehirde yaşayan insanlarla tespit edip, valiliğiyle, belediye başkanlarıyla, STK'larıyla, basınıyla beraber, bu şehre hizmet etmeyi rabbim inşallah nasip eder. Artık Erzurum'un kaybedecek hiçbir zamanı yoktur.  İş dünyasıyla, STK'larla, halkımızla, medyamızla sürekli iletişim halinde olacağım. Ortak akılla hareket edeceğim. zira şehrimizin sorunlarının çözümü için bu anlayışın en güçlü faktör olduğuna inanıyorum" dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.