• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 12:30

DASAD&ESSA işbirliği, şehre yatırım getirdi...

DASAD&ESSA işbirliği, şehre yatırım getirdi...
Doğu Anadolu Sigorta Acenteleri Derneği (DASAD) üyeleri istihdam için toplandı. Essa Danışmanlık ile yapılan anlaşma neticesinde 2023’de Erzurum’a Call Canter açılacak.
DASAD&ESSA işbirliği, şehre yatırım getirdi...

ERKHABER / ERZURUM -  Doğu Anadolu Bölgesi'nin etkili sivil kitle örgütlerinden biri olan Doğu Anadolu Sigorta Acenteleri Derneği'nin (DASAD) üyeleri Palan Otel’de düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi. 

KARIŞIK

DASAD ile Essa Danışmanlık’ın organize ettikleri gece sigorta acentelerinin sorunları görüşülerek tartışılırken, Erzurum için de önemli bir yatırım kararı alındı. DASAD ile Essa Danışmanlık tarafından yapılan anlaşma neticesinde Essa Danışmanlık 2023 yılında Erzurum’a 50 kişilik bir Call Canter kuracak.

 

BAŞKAN DAŞ: ÇOK ÖNEMLİ BİR YATIRIM

Doğu Anadolu Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Serkan Daş,  Gazi Mustafa Kemal  Atatürk  liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Temellerinin atıldığı ve Kurtuluş meşalesinin yakıldığı 23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin 103. Yıl dönümünde DASAD olarak Essa Danışmanlık ile bir oraya gelerek önemli bir anlaşmaya imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

DASAD Başkanı Daş, “Sektörümüzün zor günler geçirdiği bu günlerde böyle organizasyonda birlikte olmak gelecek adına hepimize umut vaat ettiğinin farkına varmamız için bu birlikteliğin korunması ve Essa Danışmanlık olsun, gerek diğer firmalarımızın tek işi sigorta satmak olan biz acentelerimizin yanında olduğunu görmek, şahsım ve derneğimize bağlı acentelerimizi ziyadesiyle mutlu ettiğini bir kez daha belirtmek istiyorum. DASAD olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Her organizasyonda bir araya gelerek mesajı veren değerli meslektaşlarıma da teşekkür edip, toplantımızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

TOPLANTIDAN CAL CENTER ÇIKTI

Palan Otelde gerçekleşen DASAD Dayanışma gecesinde Sedat Ay, tarafından Essa Danışmanlığın hizmetleri hakkında bir sunum yapıldı. Ay, “Sigorta acentelerinin yanında olmaktan mutluyuz. Essa olarak amacımız sigorta acentelerinin daha güçlü bir sektör olmasına katkıda bulunmak. Daha güzel hizmet vermeniz için sizlerin yanındayız.  Allah nasip ederse 2023’de Erzurum’a 50 kişilik Call Canter kuracağız. Sigorta acenteleriyle et ve tırnak gibiyiz. Aramıza aracı sokmuyoruz” şeklinde konuştu.

 

"Sokaktaki dostlarımızın en büyük destekçisiyiz"

Sedat Ay, Essa Danışmanlık olarak sokak hayvanları için  81 ilde seferber olduklarının da altını çizerek,  önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza attıklarını söyledi.

Ay, “Sürücüler sokak hayvanlarını çarptıktan sonra gidiyorlardı. Veteriner hekimlerimizle sokaktaki dostlarımız için anlaşma yaptık. Sürücülerin sokak hayvanlarına çarptıktan sonra gitmelerinin önüne geçmek ve hayvanları barınak ve veteriner hekimlere yetiştirmek en büyük hedefimiz” şeklinde konuştu.

Gecede Erzurumlu ünlü tiyatrocu Cumhur Seval ‘Teyo Pehlivan’ tiplemesi ile davetlileri eğlendirirken, Palan Otel Müzik Grubu da geceye katılanları coşturdu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.