• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Nisan 2022 22:48

DAİB'de Ethem Tanrıver ile yola devam

DAİB'de Ethem Tanrıver ile yola devam
DAİB'in bugün yapılan olağan genel kurulunda, 455 oy alan Başkan Ethem Tanrıver bir kez daha başkanlığa seçildi. Tanrıver'in rakibi ise 319 oy alabildi...

ERKHABER / ERZURUM - Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'nin (DAİB) Olağan Seçimli Genel Kurulu bugün Erzurum'da yapıldı. DAİB'in 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde kısa bir süre önce hizmete giren yeni binasında 17 ilden delegelerin katılımıyla yapılan genel kurulda, 455 oy alan Başkan Ethem Tanrıver bir kez daha başkanlığa seçildi. 

KARIŞIK

Başkanlık divanı seçiminin ardından çalışma raporu okunurken, bilanço ve gelir gider hesapları ile 2022 bütçe ve iş programı görüşülerek oylandı. Genel Kurulda yapılan seçim sonunda başkan adayı Osman Bahar 319 oy alırken, mevcut başkan Ethem Tanrıver de 455 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Ethem Tanrıver, "Verdiğimiz sözleri tutmanın haklı gururu ile karşınızdayız, çünkü ben değil biz ruhuyla çalıştık. 2018'de başladığımız görevimize yeni dönemde de devam edeceğiz. Seçimlerde kimse kaybetmeyecek, DAİB ailesi olarak hepimiz kazanacağız. Bizler ekip olarak makamı küçültecek, hizmeti büyüteceğiz. Genel kurulumuza teşrif eden tüm ihracatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.