• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 06 Kasım 2018 11:40

Dadaşa destek çığ gibi

Dadaşa destek çığ gibi
Pasinler ve Narman belediyelerinin ardından Çat ve Horasan belediye başkanları da maç için araç kaldıracaklarını açıkladı

ERKHABER / ERZURUM - Pasinler ve Narman belediyelerinin ardından BB Erzurumspor’a bir destek de Çat ve Horasan belediyelerinden geldi. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ve Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, hafta sonu oynanacak Erzurumspor-Göztepe kaçına gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz araç kaldıracaklarını açıkladılar.

KARIŞIK

Erzurumspor’un gerek orta hakem gerekse VAR hakemlerinin yanlış kararları sonucu son haftalarda puan kayıpları yaşadığını belirten Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “ Ben takımımızın bulunduğu konumu hak etmediğini düşünüyorum. Yanlış kararlar sonucu puanlar kaybettik. Futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlar kenetlenerek takımımızı hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bizde Çat Belediyesi olarak Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan Erzurumspor-Göztepe maçı için ilçemizden ücretsiz araçlar kaldıracağız. Bugün destek günüdür”dedi.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın yaptığı açıklamada “Başka Erzurumspor olmadığını belirterek, “Görünen o ki takımımız üzerinde oyunlar oynanıyor. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Takımımızın her zamankinden daha çok taraftara ihtiyacı var. Horasan Belediyesi olarak maça gitmek isteyen taraftarlarımız için ilçemizden ücretsiz araçlar kaldıracağız. Dün olduğu gibi bugün de takımımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.