• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 14 Ekim 2021 12:00

Dadaş'ın canını sakat ve cezalılar sıkıyor...

Dadaş'ın canını sakat ve cezalılar sıkıyor...
Altınordu ile Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu can sıkıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Altınordu ile Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu can sıkıyor. 1. Lig'in en genç ve en çok koşan kadrosuna sahip olan Altınordu maçı öncesinde teknik direktör Erkan Sözeri'yi sakat ve cezalı oyuncular düşündürüyor.

KARIŞIK

Zorlu 90 dakikada cezası nedeniyle kaptan Mustafa Yumlu ile Estrella, ayağındaki ağrılar nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Rosheuvel, çocuğunun ameliyatı için ülkesine giden ve halen daha gelmeyen Samuel Olanare, Altınordu maçında forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı geçiren Oltan Karakullukçu ile Ankaragücü maçında darbe alan Eren Tozlu'nun durumu da belirsiz.  

Oltan ve Eren Tozlu'nun maça yetiştirilmesi için doktorlar yoğun bir çaba gösterirken, milli takımlardan dönecek olan Novikovas ve Shala'nın durumu da merak ediliyor. 

Öte yandan sakatlıklarını atlatan ve takımla birlikte antrenmanlara çıkan Mustafa Akbaş ve Aykut'un da ilk 11'de sahaya çıkmaları bekleniyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.