• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 12 Kasım 2022 18:12

Dadaş hayata döndü...

Dadaş hayata döndü...
Erzurumspor FK 4 maç sonra galip geldi, düşme hattından bir nebze de olsa uzaklaştı...

ERKHABER / ERZURUM - Spor Toto 1. Lig'de 4 maçtır galibiyete hasret olan Erzurumspor FK, kendi evinde konuk ettiği Adanaspor'u 3-2 mağlup ederek 3 puan hasretini sona erdirdi. 

KARIŞIK

Kazım Karabekir Stadşumu'nda oynanan maçın ilk yarısından gol sesi çıkmazken, ikinci yarı adeta gol düellosuna sahne oldu. Konuk ekip Adanaspor'un 62. dakikasında Tetteh ile öne geçti. Mavi Beyazlılar bu gole 3 dakika sonra Mustafa Yumlu ile karşılık verdi. 

Karşılaşmanın 81'nci dakikasında Orhan Ovacıklı'nın golü ile skoru 2-1 getiren Dadaşlar, 90'da Eren Tozlu ile farkı 3'e çıkardı. Mücadelenin 2'nci uzatma dakikasında Adanaspor Burak Çoban ile farkı 1'e indirdi. Kalan 2 dakikada başka gol olmadı ve Erzurumspor FK rakibini 2-2 mağlup ederek, 4 haftalık galibiyet hasretini sonlandırarak, puanını 13'e çıkardı. Konuk Adanaspor ise 14 puanda kaldı.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • muammer 13 Kasım 2022 11:08

    Rakip takimin hocasi istifa etti macyan once. dun tecrube ile kazandik oyle taktik falan ortada yok. rakip bu hali ile bile kalemkzde tehlikeler yaratti. Manisa macina odaklanalim bakalim mizo nun taktigi tutacakmi