• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 22 Haziran 2016 08:58

Curling’i ülke geneline yayacağız

Curling’i ülke geneline yayacağız
Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin kulüplerle bir araya geldiği iftar yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu. Şebin, “Hep birlikte bu camiayı büyüteceğiz. Curling’i tüm ülkeye yayacağız”dedi.

ERKHABER / SPOR - Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, Curling kulüp temsilcileri ve sporcularıyla iftarda bir araya geldi. Daşhane’de gerçekleştirilen iftar yemeğinde önemli açıklamalarda bulunan Şebin, gece-gündüz demeden çalışıp, Curling sporunu hak ettiği yere getireceklerini söyledi. Hedeflerinin Curling’i tüm yurda yaymak olduğunu ifade eden Şebin, “Bir yola çıktık. Hep birlikte bu camiayı büyüteceğiz. kulüplerimizin desteğiyle bunu başaracağız. Önümüzdeki haftadan itibaren federasyona yerleşmiş olacağız. İlk hedefimiz curlingi Türkiye geneline yaymak. Pilot bölgelerimiz olacak. Trabzon, Zonguldak ve Antalya’ya butik salonlar yapacağız. İzmir, Bursa, İstanbul ve Ankara’da da normal tesis yatırımımız olacak. Kulüp ve sporcu sayısını artıracağız. Bunları başardıktan sonra da bu elit sporu Türkiye geneline yayacağız”dedi.

KARIŞIK

İftar yemeğine çok sayıda curling kulübünün temsilcisi ve sporcu katıldı. İftar yemeğinin ardından kurul üyelerine belgeleri verildi.