• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2024 10:35

Cumhur İttifakı Olur'da gövde gösterisine hazır...

Cumhur İttifakı Olur'da gövde gösterisine hazır...
Cumhuriyet Caddesi'ndeki Öğretmenevi önünde yarın saat 13.00'de yapılacak mitinge AK Parti ve MHP'nin il başkanlarının yanı sıra milletvekillerinin de katılması bekleniyor.

ERKHABER / ERZURUM - Cumhur İttifakı'nın MHP Olur Belediye Başkan adayı Vedat Ergün, ittifak olarak yarın Olur'da büyük bir miting yapacaklarını belirterek, tüm ilçe halkını mitinge davet etti. 

KARIŞIK

Cumhuriyet Caddesi'ndeki Öğretmenevi önünde yarın saat 13.00'de yapılacak mitinge AK Parti ve MHP'nin il başkanlarının yanı sıra milletvekillerinin de katılması bekleniyor. Mitingin bitiminde ilçede büyük bir konvoy düzenleyeceklerini ifade eden Belediye Başkan adayı Vedat Ergün, "Mitingimizi yapacağız ve halkımıza birkez daha hem kendimizi anlatacak hem de son mesajlarımızı vereceğiz. Katılımın çok yüksek olacağını düşünüyoruz. Mitingin ardından da konvoyumuz olacak. Deyim yerindeyse Cumhur İttifakı Olur'da yarın gövde gösterisi yapacak. Tüm Olurlu hemşehrilerimizi mitingimize bekliyor, coşkumuza, heyecanımıza ortak olmalarını temenni ediyoruz" dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.