• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Aralık 2019 14:22

Cinisli sordu, DHMİ Genel Müdürü dalga geçer gibi cevap verdi!

Cinisli sordu, DHMİ Genel Müdürü dalga geçer gibi cevap verdi!
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Cinisli, TBMM'de karşılaştığı DHMİ Genel Müdürü Keskin'e, havalimanın durumunu sorduğunu ve "geçtiğimiz yıldan kötü olmayacak" cevabı aldığını açıkladı. 

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Havalimanı'nda CAT 3 sisteminin kış sezonuna yetişmemesi nedeniyle yaşanan rezaleti aylardır TBMM'de tek gündeme getiren isim olan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, skandalın baş sorumlusu olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin ile görüşmesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Cinisli, TBMM'de karşılaştığı DHMİ Genel Müdürü Keskin'e, havalimanın durumunu sorduğunu ve "geçtiğimiz yıldan kötü olmayacak" cevabı aldığını açıkladı. 

KARIŞIK

CAT 3 sisteminin kurulumundan sorumlu olan DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin'in Erzurum ile dalga geçer gibi verdiği cevabı değerlendiren Cinisli, "Cevap: ‘’Geçtiğimiz seneden daha KÖTÜ olmayacak’’ Erzurum’a hizmetin her daim KÖTÜ olduğunun farkında. Klasik yeni AK dönem zihniyeti. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek!!" yorumunu yaptı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.