• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Mayıs 2017 01:01

Cindilli'den B.B. Erzurumspor'a moral desteği...

Cindilli'den B.B. Erzurumspor'a moral desteği...
Cindilli'den B.B. Erzurumspor'a moral desteği...

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanlarından, işadamı Muammer Cindilli, Play Off maçları öncesinde Büyükşehir Belediyespor yönetim kuruluna moral yemeği verdi. B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Erzurumspor'un eski başkanlarından Hamza Cimilli, eski yöneticiler, bazı STK'ların temsilcileri ve gazetecilerin de bulunduğu yemeğe AK Parti Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Mustafa Ilıcalı ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt Doğan da katıldı.  

KARIŞIK

İşadamı Muammer Cindilli'ye ait Ford Cindilli Otomotiv'in yemekhanesinde verilen yemekte bir konuşma yapan Cindilli, düzenlediği organizasyonun amacının Play Off maçları öncesinde yönetim kuruluna moral vermek olduğunu söyledi. "Amacımız kesinlikle kulüp için para istemek değil" diyen Cindilli, "Hafta içerisinde Kulüp Başkanımız Ali Demirhan ve yönetim kurulunda yeralan kardeşim Hakan Oral beni ziyarete gelmişlerdi. Onlara da söyledim, B.B. Erzurumspor hakikaten şehre müthiş bir sinerji verdi. İstanbulspor ile İstanbul'da oynanan maçta da buna bizzat şahit oldum. Kendilerine böyle bir yemek organizasyonu gerçekleştirebileceğimi söyledim. Amacım, bu yemekle eski yöneticilerle mevcutk yöneticileri kaynaştırmak, onların tecrübelerini genç yöneticilere aktarmaktık. Kesinlikle bir para talebimiz olmayacaktır. Önümüzde Play Off maçları var ve şampiyonluk için oldukça şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bunun için de kenetlenelim, bu arkadaşlara yardımcı olalım, sizlerle birlikteyiz mesajı vermek istedim" dedi. 

 

DEMİRHAN: CİNDİLLİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan da yemek programı için işadamı Muammer Cindilli'ye teşekkür etti. Geçtiğimiz sezon şampiyon olduklarını, bu sezon da şampiyonluk mücadelesi verdiklerini söyleyen Demirhan, "Bazı şansızlıklar yaşadık ve uzun süre lider götürdüğümüz sezonu son haftalardaki sürpriz puan kayıplarıyla 3'ncü tamamladık. Play Off'ta inşallah şampiyon olacağız. Bu tür etkinlikler bize inanılmaz bir güç katıyor, Sayın Muammer Cindilli'ye tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

 

"3,5 MİLYON TL BORCUMUZ VAR"

Kulübün ekonomik durumuyla ilgili de bilgiler veren Başkan Demirhan, Mavi Beyazlı ekibin 3,5 Milyon TL borcu bulunduğunu açıkladı. Borcun 1 Milyon TL'lik kısmını kendisinin, 1 Milyon TL'sinin de Büyükşehir Belediyesi ve yönetim kurulunca ödeneceğini aktaran Demirhan, "Geriye 1,5 Milyon TL kalıyor. Bunu da ödeyecek gücümüz, formüllerimiz var. Bu konuda yönetimimize destek olmak isteyenler olursa, teşekkür ederiz. Ancak biz kimseden para talebinde bulunmuyoruz. Belediyemizin ve yönetim kurulumuzun altından kalkamayacağı bir borç tablosu olmadığının da altını çizmek isterim" dedi.