• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 03 Kasım 2016 16:21

Çim hokeyi takımı kupayı Başkan Sekmen’e armağan etti

Çim hokeyi takımı kupayı Başkan Sekmen’e armağan etti
Erzurum Gençlik Spor Kulübü Hokey Takımı, yükselme kupasını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e armağan etti.

ERKHABER / SPOR -Erzurum Gençlik Spor Kulübü Hokey Takımı, yükselme kupasını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e armağan etti. 
Hokey Takımı, 25-30 Ekim tarihleri arasında Konya’da yapılan Açık Alan 2. Lige Yükselme Müsabakaları’nda gösterdiği başarıyla bay ve bayan takımı olarak Hokey Açık Alan 2. Ligi’ne yükseldi. Erzurum Gençlik Spor Kulübü Hokey Takımı, kendilerine başta ulaşım olmak üzere her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Genç sporcular ziyarette 2. Lig’e yükselme kupasını Başkan Sekmen’e takdim etti.
Erzurum Gençlik Spor Kulübü Hokey Takımı Antrenörü Ömer Said Alaeddinoğlu ile sporcular Hasan Salih Çelik, Miraç Sefa Kılıç ve Sena Alkazan ziyarette, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımıza spora, sporcuya ve bizlere sunduğu katkıdan ötürü teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda da Büyükşehir adına Çim Hokeyi Takımı kurmak istiyoruz” dedi. Başkan Sekmen de en kısa zamanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çim Hokeyi Takımı kurulması talimatını verdi.

KARIŞIK