• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Eylül 2017 12:23

CHP Lideri'nden Çat Belediyesi'ne övgü...

CHP Lideri'nden Çat Belediyesi'ne övgü...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın belediyecilik anlayışından övgü ile bahsetti.

ERKHABER / ERZURUM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın belediyecilik anlayışından övgü ile bahsetti.  Habertürk TV'de dün gece yayınlanan Fatih Altaylı’nın sunduğu “Teke Tek” programının konuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu, “Erzurum Çat belediyesinin hizmetleriyle, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini kıyaslarım” dedi. 

KARIŞIK

Seçildiği günden bu güne, kısıtlı imkanlarla Çat’ta ciddi hizmetlerin altına imzasını atan ve adeta bir köy görünümündeki Çat’a,  ilçe hüviyeti kazandıran CHPli Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç her kesimin taktirini topluyor. Erzurum’da uzun yıllar sonra CHP’ye belediye kazandıran Kılıç, yaptığı hizmetler ve halka yakınlığı ile tanınıyor.

CHP Genel Merkezi'nde de oldukça sevilen Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’la ilgili hemen her platformda övgü ile söz eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk televizyonunda yayınlanan Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke tek programının konuğu oldu. Programda belediye hizmetleri ile ilgili Altaylı’nın sorusunu yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, “ Bütün AKPli belediyelerle bizim belediyeleri kıyaslarım. Hatta bırakın büyüklerden de vazgeçtim. Erzurum’daki Çat Belediyesiyle, İstanbul Belediyesini kıyaslarım. İstanbul Büyükşehir Belediyesini. Buyursunlar, gelin bakalım. Kim halka daha yakın? Kim hangi imkanlarla ne kadar hizmet veriyor” dedi.