• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Ağustos 2022 13:34

CHP İl Başkanı Dülger'den Başkan Sekmen'e teşekkür...

CHP İl Başkanı Dülger'den Başkan Sekmen'e teşekkür...
CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Erzurum zZiyareti sırasında tüm taleplere olumlu karşılık veren Mehmet Sekmen'e sosyal Medya hesabından teşekkür etti.

ERKHABER / ERZURUM - CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum ziyareti sırasında tüm taleplere olumlu karşılık verdiğini söylediği AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e sosyal medya hesabından, teşekkür etti, "Herkesin başkanı olduğunu gösterdi" dedi. 

KARIŞIK

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 128 milletvekili, MYK üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte yaptığı Erzurum ziyareti sırasında, TBMM Grup Toplantısı'nı Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan merkezde gerçekleştirilen toplantı nedeniyle CHP İl Başkanı Suat Dülger bugün hayli dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Her satırında siyasi nezaket barındıran açıklamada, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in herkesin başkanı olduğunu gösterdiğini savunan Dülger'in paylaşımı büyük beğeni topladı. 

SEKMEN TÜM ERZURUMLULARIN BAŞKANI OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR

 

CHP il Başkanı Suat Dülger açıklamasında; "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in her isteği nezaketle karşılayıp, her olanağı sunduğunu dile getiren Dülger, ''Partimizin Grup Toplantısını yaptığı Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi için izin veren, her isteğimizi nezaketle karşılayıp, her olanağı sunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen’e ve Büyükşehir Belediyesinde görevli çalışanlara çok teşekkür ederim. Sn. Mehmet Sekmen tüm Erzurumluların Başkanı olduğunu göstermiştir, kendisine yeniden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Rafet Selvi 07 Ağustos 2022 17:09

    Sekmen’i Kartal belediye başkanı iken tüm partilerin seçim afişlerini gece belediye işçilerine toplattığı zamandan biliriz. Demek ki o da görüyor AKP gemisinin batmakta olduğunu. Duruma göre pozisyon alma derdinde.