• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 24 Mayıs 2024 16:51

CHP İl Başkanı Can Eş'ten transfer tahtası açıklaması...

CHP İl Başkanı Can Eş'ten transfer tahtası açıklaması...
CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurumspor FK’da yaşanan sessizliğe dikkat çekerek, transfer tahtasının halen daha açılmamış olmasını eleştirdi.

ERKHABER / ERZURUM - CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurumspor FK’da yaşanan sessizliğe dikkat çekerek, transfer tahtasının halen daha açılmamış olmasını eleştirdi. Başkan Can Eş, “Yoksa, transfer tahtası seçim malzemesi edilip, Erzurumspor taraftarlarının duygularıyla mı oynandı? Bunu düşünmek bile istemiyor. Sürecin takipçisiyim, tahtanın açılıp, taraftara verilen söz yerine getirilinceye kadar da işin peşini bırakmayacağım” dedi. 

KARIŞIK

 

Erzurumspor FK’nün yaklaşık 3 yıldır eski futbolcu, teknik adam ve kulüplere olan borçları nedeniyle transfer tahtasının kapalı olması, artık siyasetin de gündemini meşgul etmeye başladı. Erzurumspor FK Onursal Başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in 31 Mart yerel seçim sürecinde, “Transfer tahtasını kesin olarak açıyoruz. Sonrasında da Süper Lig’e çıkacak bir takım kuracağız” sözünü hatırlatan CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, “Ligler bitti, yeni sezon hazırlıkları kısa bir süre içerisinde başlayacak ancak Erzurumspor FK’nün transfer tahtası halen daha açılmadı. Basından takip ettiğim kadarıyla da mevcut kadro ve teknik heyetle de anlaşma sağlanamadı. Tahtanın açılması için neyi bekliyorlar bilemiyorum. Ancak bildiğim bir şey var ki, verilen sözün takipçisi olacağımızdır” diye konuştu. 

 

Transfer tahtasının açılmasının “seçim vaadi” olarak kalmasını kabullenmeyeceklerini ve buna en sert tepkiyi göstereceklerini ifade eden Can Eş, “Erzurumspor FK, şehrimizin gözbebeği, insanlarımızı birleştiren önemli bir unsurdur. Kulübe destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in verdiği sözü yerine getirmesini bekliyoruz. Ancak bu yönde ciddi hiçbir adım atılmadığını görmek, konunun seçim için istismar edildiği fikrini bizlere düşündürüyor. Umarım Sayın Sekmen ‘seçim yalanı’ olarak işi bırakmaz ve sözünü yerine getirir. Aksi takdirde tepkimiz de Erzurum adına çok sert olur. Fakat gidişat bizi ürkütüyor ve korkutuyor. Erzurum adına konuyu yakından takip ettiğimizi Erzurumspor sevdalılarının ve taraftarlarının iyi bilmesini arzu ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adamın biri 26 Mayıs 2024 18:41

    Ben kız idim o söz idi:)