• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Mart 2018 23:36

CHP Erzurum teşkilatının "HAYIR" logolu parti aracı saldırıya uğradı

CHP Erzurum teşkilatının
CHP Erzurum teşkilatının "HAYIR" logolu parti aracı saldırıya uğradı...

ERKHABER- CHP ERZURUM TEŞKİLATININ "HAYIR" LOGOLU PARTİ ARACI SALDIRIYA UĞRADI..

KARIŞIK

CHP İl Başkanlığından konula ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 18.03.2017 Cumartesi günü CHP Erzurum Teşkilatı olarak referandum çalışmalarında kullandığımız “HAYIR” logolu parti aracımız  akşam saatlerinde park halindeyken  kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından aracımıza zarar vermek adına sağ ve sol aynaları kırılmış ve araç boyasına zarar verilmiştir.

 

Elbetteki bu gibi saldırılar bizleri asla yıldırmamış, yıldırmayacaktır. Her defasında Milli İradeye saygıdan dem vuranlar ;millet iradesinin hayır yükselişinden korktukları ve iradeye saygı duymaksızın Milletin bilinçlenmesi yönünde yapılan her türlü çalışmaya maalesef saldırı ve sabotaj ile cevap vermektedirler.

 

 

Bizler yani Türkiye Cumhuriyetinin Demokrat ve Özgür bireyleri olarak Ülkemizi orta doğunun karanlık rejimine sokmaya çalışanlara ve tek adam sistemine Hayır demeye devam edeceğiz.

 

17 Nisan sabahı Türkiye İnşallah Hayırlı günlere yeniden uyanacak ve Demokrasimize kaldığımız yerden daha kararlılıkla devam edeceğiz.