• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 11 Ocak 2023 15:52

CHP'den ERK Medya'ya 10 Ocak ziyareti...

CHP'den ERK Medya'ya 10 Ocak ziyareti...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülger ve beraberindekiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ERK Medya'yı ziyaret etti. 

ERKHABER / ERZURUM - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülger ve beraberindekiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ERK Medya'yı ziyaret etti. 

KARIŞIK

Beraberinde Kadın Kolları Başkanı Gizem Yıldırım ve İl Sekreteri Sinan Ovat ile birlikte ERK Medya'yı ziyaret eden CHP il Başkanı Suat Dülger, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. 

ERK Medya Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ve Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli'ye günü anısına kalem hediye eden Dülger, tüm siyasi görüşlere açık bir yayıncılık anlayışından ötürü teşekkür etti.  

Kamuoyunun doğru bilgilendirmesi için basının büyük bir önemi olduğuna dikkat çeken Dülger, "ERK Medya ailesi ve içerisinde barındırdığı yayın kuruluşlarını ilgiyle takip ediyoruz. Herkesin sesi olan yayıncılık anlayışınızın devamını diliyoruz" dedi. 

ERK Medya Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ise doğru ve güvenilir habercilik adına çaba gösterdiklerini ve bu doğrultuda da tüm görüşlere ERK Medya'ya ait yayın kuruluşlarında yer vermeye özen gösterdiklerini ifade etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.