• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 11 Ekim 2022 12:47

Cellat: Ben değil biz anlayışıyla yöneteceğiz!

Cellat: Ben değil biz anlayışıyla yöneteceğiz!
Kasım ayında yapılacak olan seçimde Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı için aday olan İş İnsanı Abdurrezzak Cellat, “ Ortak akıl ve yenilikçi hizmet anlayışıyla Borsayı yönetmek için yola çıktık, ben değil biz anlayışıyla hareket ediyoruz" dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Kasım ayında yapılacak olan seçimde Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı için aday olan iş insanı Abdurrezzak Cellat“Ortak akıl ve yenilikçi hizmet anlayışıyla Borsayı yönetmek için yola çıktık, niyetimiz halis, 'ben' değil 'biz' anlayışıyla hareket ediyoruz. Üyelerimiz en doğru kararı verecektir.”dedi.  

KARIŞIK

 

Borsa üyelerini tek tek ziyaret ettiklerini belirten Başkan Adayı Abdurrezzak Cellat, “Seçime üyelerimizden aldığımız güç ve destekle giriyoruz. Üyelerimizin sorunlarını dinliyoruz, çözüm önerilerimizi, yapacağımız çalışmaları aktarıyoruz. Bu süreçte beklentimizin çok üzerinde bir teveccühle karşılanıyoruz, bu da bizi mutlu ediyor. Üyelerimiz tarafından ifade edilen sorunların çözümüne yönelik hazırladığımız projelerimiz var. Projelerimizin üyelerimizin beklentileri karşılamakta. Sorunların çözümü için ifade ettiğimiz projelerimiz ve önerilerimizin üyelerimizde çok büyük memnuniyet oluşturuyor. Bu da bizim azmimizi artırıyor.” dedi.

 

Dünyada yaşanan gelişmelerin, gelecek süreçte en fazla yatırım yapılacak sektörlerin başında tarım ve hayvancılık sektörün geldiğini gösterdiğini belirten ETB başkan adayı Cellat, “Erzurum, geniş mümbit ovaları, ürün çeşitliliği ve teknolojik gelişmeye imkân sağlayan alt yapısı ile bu süreçte öne çıkacak illerden biri olsun istiyoruz. Erzurum Ticaret Borsası bizim yönetimimizde bu sürecin öncü kuruluşu olarak sektörün geleceğine yön verecektir. Bizim derdimiz Erzurum’un top yekûn kalkınması. Pastadan bu şehirde esnaflık yapan, üretim yapan, katma değer sağlayan herkesin eşit ölçülerde faydalanmasıdır. ” açıklamasını yaptı.


Hedeflerinin şeffaf ve ulaşılabilir bir yönetim olduğunu kaydeden Cellat şunları söyledi; “Üyelerimizi ziyaret ettiğimizde gördük ki temel problemlerin başında ilgisizlik geliyor. Borsamızın tüm birimlerini hep birlikte paydaşlarımızla fikir alış verişi yaparak yöneteceğiz. Yapacaklarımızı, projelerimizi istişare ederek kamuoyu ile paylaşarak desteklerini alarak yapmaya gayret göstereceğiz. Kasım ayında yapılacak seçimlere ekip arkadaşlarımızla birlikte kardeşlik ruhu ile hazırlandık. Bizleri iş yerlerinde ağırlayan, bizlere gönüllerini açan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Seçimlerde liste rengimizin mavi olduğunu buradan belirtmek istiyorum. Kazananın Erzurum olduğu bir seçim olmasını temenni ediyorum.”  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.