• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 23 Şubat 2024 15:36

Çelik: Aziziye seçmeni 31 Mart'ta ezber bozacak...

Çelik: Aziziye seçmeni 31 Mart'ta ezber bozacak...
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, “ İYİ Parti ile ‘ölümü gösterip, sıtmaya razı etmek’ anlayışı bitmiştir. Vatandaşımız artık vasata mahkum değil.” dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Aziziye Bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, “ Belediyecilik bizim için ‘ memleket meselesi’ dir. Yerelde kalkınmanın anahtarı belediyelerdir. Biz Şehr’ül Emin olmaya talibiz. Yani şehrin her şeyinin emanet edildiği emin kişi olmak için yola çıktık. İlçemizin, kentsel dönüşümünden, temizliğine, çevre düzenlemesinden, suyuna,  zengininden, fakirine, yaşlısından, gencine, yetiminden, hastasına, engellisine herkesin belediye başkanı olmak istiyoruz. 20 yıldır oluşturulan algı ile vatandaşa ‘ ne yapalım alternatif yok!’ dedirtiliyor. Artık alternatif var, İYİ kadrolar var! Helali haramı bilen, kul hakkını bilen, sorumluluktan kaçmayan, memleketi için elini değil gövdesini taşın altına koyabilecek yiğitler, cesurlar, bizler varız. Vatandaşımız artık vasata mahkum değil. Oy veren vermeyen, kimseyi ötekileştirmeyen, seçimleri kazandığında parti rozetini çıkararak adil bir biçimde hizmet edeceğine söz veren bizler varız. Aziziye seçmeni bu seçimde ezber bozacak, yandaşı değil, liyakati önemseyen, şeffaf bir biçimde kaynakları hizmete dönüştürecek olanı, kendi evladını seçecek. Buna inancımız tam. Biz Aziziye halkına güveniyoruz, eminim ki onlar da bize güveniyor. Bu yörenin bir evladı olarak, herkesin derdi ile dertleneceğime, mutluluğuna ortak olacağıma söz veriyorum.” Dedi.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.