• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 15 Şubat 2024 12:51

Çelik: Aziziye’nin her bir ferdi hizmetin en iyisini hakediyor.

Çelik: Aziziye’nin her bir ferdi hizmetin en iyisini hakediyor.
Adım attığı her sokakta, ziyaret ettiği her mahallede vatandaş bağrına basıyor

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Projelerini anlatıp seçmenin desteğini isteyen Çelik’e ilçede ilgi oldukça yoğun…

KARIŞIK

 

 

Aziziye’de çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmayan Fatih Çelik, projeleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Yolları, sosyal alanları, depreme dayanıklı konutları ve sağlam altyapısıyla Aziziye’yi yaşanabilir bir ilçe haline getireceklerini belirten Çelik, istişare kültürünü geliştireceklerinin de altını çizdi.

 

 

 

 

Vatandaşın onayı ile projeleri tek tek hayata geçireceklerini de ifade eden Çelik, Göç veren değil, kaliteli göç alan bir Aziziye hayal ediyoruz. İstihdam sorunu olmayan, Tarım ve hayvancılığı gelişmiş, esnafının siftah etmeden kepenk kapatmadığı bir Aziziye hayal ediyoruz. Bunları yapacak irademizde ekibimizde var’’dedi.

 

 

 

 

HER YERE EŞİT HİZMET

Aziziye ilçesinin sorunlarını çok iyi bildiklerini de söyleyen Fatih Çelik, ‘’ Biz dersimize çok iyi çalıştık. Hangi mahallede ne eksik var biliyoruz. Sorunları bildiğimiz gibi, çözümünü de biliyoruz. Dadaşkent’e ne hizmet yapıldıysa Ilıca’ya da aynı hizmet gidecek. Hizmette Mahalle, köy, belde, mezra ayrımı yapılmayacak. Aziziye’nin her bir ferdi hizmetin en iyisini hakediyor. Bizde bunu başarmak için yola çıktık’’ diye konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.