• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 09 Mayıs 2023 11:10

Çelik: Aile ve Gençlik Bankası kurulacak

Çelik: Aile ve Gençlik Bankası kurulacak
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, Narman ve Oltu ilçelerine çıkarma yaptı.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, Narman ve Oltu ilçelerine çıkarma yaptı. Narman İlçesi’nde, Cami-i Kebir ve Cami-i Sağır mahallelerini gezen Çelik, ardından ev toplantıları düzenledi. Taziye ziyaretlerinde bulunan Çelik, ardından Oltu İlçesi’ne geçerek hane ziyaretleri ve çat kapı ziyaretleri yaptı.
Depremzede ailelerine, Aile ve Gençlik Bankaları kurulacağı müjdesini veren Çelik, “Prim giderlerinin üçte birini bedelsiz karşılayarak ev hanımlarımızı emekli edeceğiz. Gençlerimize eğitimden istihdama, kendi işini kurmadan evlenmeye her alanda destek vereceğiz. Her evden en az bir kişinin istihdamda olmasını temin edeceğiz. Gelir Tamamlayıcı Aile Desteği Sistemi'yle hanelerimizin tamamına belli bir seviyenin üzerinde para girmesini sağlayacağız. Hâlihazırdaki sosyal yardım ödemelerini bu çerçevede yeniden düzenleyeceğiz. Her şey bir yana, eser ve hizmet siyasetinde kimse bizim elimize su dökemez. 14 Mayıs'tan sonra da inşallah kendimizle yarışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.