• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Ocak 2021 17:37

Çat'ta yer yerinden oynayacak...

Çat'ta yer yerinden oynayacak...
ÇAT Belediye Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir öyle tweetler attı ki? Melik Yaşar bu tweetlere ne cevap verecek?

ERKHABER / ERZURUM - Çat'ta keyfi uygulamalarıyla belediye çalışanlarını adeta canından bezdiren AK Partili Belediye Başkanı Melik Yaşar, son yaptığı uygulamasıyla Belediye Başkan Yardımcısı Mazhar Özdemir'i de çileden çıkardı. "Çok müdahale etmeye çalıştım ancak başaramadım, usulsüz işler yapılıyor" iddiasında bulunan Özdemir, sosyal medya hesaplarından Çat'ta yaşananları yazdı. Özdemir, kurulan ÇAT-SA AŞ'nin yaptığı yatırım ile ilgili arsa tahsisinin hükümsüz olduğunu iddia ederek, kamunun 7 trilyon zararı olduğunu öne sürdü. 

KARIŞIK

 

İŞTE ÖZDEMİR'İN ATTIĞI O TWEETLER

 

Kuruluşu usulsüz olan Çat-SA A.Ş adına Fen işlerine şartlı tahsis edilen Kızılca mahallesi 171ada 2 parselde hiç bir mevzuata uymadan Çat-SA adına yatırım yapılmıştır.Tahsis hükümsüzdür.Müdahale edilmeli 7 milyonluk kamu zararı oluşmuştur.

 

Belediye Başkanı kamu hizmetini etkin verimli ve halka hizmet noktasında kanunlara uygun olarak hizmet yürütmekle mükelleftir. Çat Belediye Başkanı Melik YAŞAR’ın ,Sayın Cumhurbaşkanımızın adını kullanarak hiç bir kanuna uygun olmayan uygulamalarını açıklamam gerekli

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhlis Kaya 15 Ocak 2021 21:12

    Melik Yaşar’dan zaten başka ne beklenir. Savcıların bu iddiaları dikkate alması lazım. Belediyede çete kurmuşlar zaten işimizi yapamıyorlar. Hele bir tane Yusuf İnan var sözleşmeli personel, almış onu fen işleri müdürü yapmış. Bir elektrik aboneliği izin yazısı için 2 ay gittim geldim. Yerinde yok. Adam işe gelmiyor. Hakikaten bizim ilçe sahipsiz. Başkan yardımcısını üniversite mezunlarını hep pasifize etti yada işten attı.

  • mehmet 15 Ocak 2021 18:16

    başkan yardımcısı na çat esnafını sorun o anlar niye bu yazı attırdı oğlu vasıfsız elaman 10 bin tl maaşla çalışıyordu işe gitmeden