• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Temmuz 2023 12:29

Çat'ta 15 Temmuz etkinliği... Başkan Yaşar: Bu alçaklığı unutturmayacağız!

Çat'ta 15 Temmuz etkinliği... Başkan Yaşar: Bu alçaklığı unutturmayacağız!
Çat Belediye Başkanı Yaşar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7'nci yıldönümü etkinliğinde konuştu: Bayrağına, Vatanına, İstiklaline aşık bir millet...
Çat'ta 15 Temmuz etkinliği... Başkan Yaşar: Bu alçaklığı unutturmayacağız!

ERKHABER / ERZURUM - Çat’ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Törende konuşan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, “Bayrağına, vatanına, istiklaline aşık bir milleti hiçbir güç yenemeyecek. Bunu geçmişte atalarımız, 15 Temmuz’da da torunları olarak bizler gösterdik” dedi… 

KARIŞIK

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Erzurum Çat ilçesinde de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çat Belediyesi hizmet binası önündeki ilçe meydanında düzenlenen etkinliğe yoğun bir katılım oldu. Çatlılar’ın ilgisiyle gerçekleşen etkinlikler 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen güvenlik görevlileri ile vatandaşlarımız için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. 

 

Anma etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 15 Temmuz’un bu milletin görebileceği en büyük hain kalkışma olduğunu hatırlatarak, “Bu alçaklığı yapanları aziz milletimiz asla unutmayacak. Bu milletin tanklarını, uçaklarını, helikopterlerini, bu aziz millete doğrultanları unutmamız mümkün değildir. Bayrağına, vatanına, istiklaline aşık bir milleti hiçbir güç yenemeyecek. Bunu geçmişte atalarımız, 15 Temmuz’da da torunları olarak bizler gösterdik. O kara gecede şehit olan vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Tankların önüne siper olan aziz milletimizin yazdığı destan 15 Temmuz’un yıl dönümü vesilesiyle kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi. 

 

Etkinlikte ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da yaptığı konuşmada canlı yayınla meydanda toplanan kalabalığa izlettirildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.