• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2022 12:09

Caneş'ten Öz'e sert eleştiri: Bu bir itiraf ve acizliktir!

Caneş'ten Öz'e sert eleştiri: Bu bir itiraf ve acizliktir!
AK Parti İl Başkanı Öz'ün, "90'lı yılların başında Malatya bizden 10-15 yıl öndeydi. Bugün geldiğimiz noktada Malatya ile kıyaslanabilir noktadan bile çıktık" sözleri, siyaseti ısındırdı. Memleket Partisi İl Başkanı Caneş, Öz'ü sert sözlerle eleştirdi.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün yaptığı basın toplantısında, "90'lı yılların başında Malatya bizden 10- 15 yıl öndeydi. Bugün geldiğimiz noktada Malatya ile kıyaslanabilir noktadan bile çıktık" ifadelerini, Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Caneş, canlı yayında sert sözlerle eleştiri. Caneş, "Bu bir acizliktir" dedi.  

KARIŞIK

ERK HABER TV'de yayınlanan Sinan Özçaylak'ın sunduğu SORUYORUM programına konuk olan Caneş, "Bu itiraftır. bu kandırmadır. Bu durum acizliktir, Erzurum'a yapılan ihanetin göstergesidir. Bu şehirde 20 yıldır kim iktidar ki, bu gün Malatya ile kıyaslanamaz hale gelmişiz" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum Sevdalısı 28 Mart 2022 18:36

    Hele bakın ki bu şehir ne hale gelmiş. Bu şehir bir zamanlar bu bölgenin bölge şehri idi ve bölgenin Parisi diye adlandırılırdi şimdi ne hale gelmiş. Bu şehri bu hale getirenler utanmalidirlar. Eğer utanma duyguları varsa.

  • Emrehan 26 Mart 2022 23:53

    Bu adam temsil ettiği davaya sadık değil, artık bu duruma tolerans gösterilmemeli

  • mıro 26 Mart 2022 13:11

    ak parti il başkanı ikinci kez saçmalıyor reis ne yapsın bunlara