• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 26 Nisan 2016 07:52

"Camia Olarak İnandık ve Başardık"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Futbol Kulübü, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin ve Zafer Aynalı, futbolcular, teknik patron Ahmet Yıldırım, yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyaret samimi bir atmosferde geçti. Başkan Sekmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bütün sosyal olayların bir hedefi olur. Hedefi yakalayınca onun mutluluğu da paylaşılır. Biz de bu sene başta yöneticilerimiz olmak üzere siz futbolcularımız, hocamız hep beraber inandık. Allah’ta bu neticeyi bize nasip etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Büyük bir özveri, büyük bir gayret gösterildi. Şimdi bunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi. “Önümüzdeki dönem için de iyi bir hazırlık yapacağız” diyen Başkan Sekmen, şöyle devam etti: “Şampiyonluk yaşamak her futbolcuya her yöneticiye nasip olmaz. Hizmet ettiğim bütün sürelerde Allah nasip etti hep başa oynadım. Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez. Bunun için başarıya inanmamız lazım. Başarıyı yakalayanlara da ödüllerini vermek lazım. Sadece futbolcularımıza değil, bu şehre şampiyonluk getiren Avrupa, Dünya ve Olimpiyat müsabakalarında madalya getirenlere de ödüller koydum. Küçümsenmeyecek ödüller. Yeter ki şehrimizde bir mutluluk, heyecan oluşturulsun. Hep beraber böyle bir mutluluğu yakaladık. Erzurumspor’a bu bulunduğu yer yakışmıyor. En az birinci ligde olmalıyız. Gereğini yapamazsan buraya hatta daha da geri düşenler oluyor. Ben hocamızın yanaklarından öpüyorum. O da spor adamlığını ispat etti. Onun için de bir kariyer oldu. Ali kardeşimiz de genç yaşta kulüp başkanı oldu, güzel bir performans gösterdi. Bütün yönetici arkadaşlarımız onun yanında yer aldı. Bu başarıda hepinizin gayreti, emeği, desteği var. 
Hepinizi ne kadar tebrik etsem, takdir etsem azdır. Mühim olan hedefi yakalamaktı ve yakaladık. İnşallah önümüzdeki yılı da şampiyon bitireceğiz.”

KARIŞIK


BAŞKAN DEMİRHAN’DAN BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, Mavi Beyazlı camianın Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti. Başkan Demirhan, şöyle dedi: “Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bir büyüğüm olarak da bize verdiği destekten dolayı da her zaman kendisine minnettarım. Maddiyat bir şekilde hallediliyor ama manevi destek çok önemli. Bunu burada ilk defa açıklıyorum, dün Başkanımızla da konuştuk, geçen sene seçimden önce gece 01.30 gibi Mumcu’da yapılan çalışmaları incelerken, gece 01.30’da başkanımızın etrafında halk toplandı. Ben de sandım başkanıma çalışmalarından ötürü teşekkür edecekler. Hepsi, ‘Başkanım bu Erzurumspor’un durumu ne olacak’ diye sordu. Hatta ben onlara, ‘Başkan hizmet ediyor, görmüyor musunuz? Sporun sırası mı?’ dedim. Başkanım döndü bana baktı, hiçbir şey demedi. Ama o bakış çok şey ifade ediyordu. Ve o bakış yüzünden ben Erzurumspor’a başkan oldum. Sağ olsun Başkanım da büyük destek verdi. Ben de başta bu kadar büyük mutluluk duyacağımı tahmin etmiyordum. Başta Başkanım, bütün yöneticilerimiz, takımımız bize sahip çıktı. Allah hepinizden razı olsun. Güzel şeyler başardık. Benim için önemli olan bu… Başkanım, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde Erzurum’da bir umut doğmuştu, güzel şeyler yapmaya başlamıştı. Başkanımızın yaptığı bu güzel şeyler Erzurumspor’un şampiyonluğuyla taçlandı. Başkanıma ve tüm belediye personeli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şehre bu gururu yaşattığınız için hepinizin gözlerinden öpüyorum.”