• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 13 Aralık 2016 15:50

Büyükşehir Belediyesi araç filosuna güç kattı

Büyükşehir Belediyesi araç filosuna güç kattı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev yatırımlarından biri olan 8. Araç Filosunun tanıtımı düzenlenen görkemli törenle yapıldı.

ERKHABER / ERZURUM-Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev yatırımlarından biri olan 8. Araç Filosunun tanıtımı düzenlenen görkemli törenle yapıldı. 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. 8. Araç Filosunun tanıtımıyla bünyesine 43 araç daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi toplamda 830 araca ulaştı. Greyder, kar bıçaklı kamyon, dört çeker araç, ambulans, yükleyici ve mikser gibi çeşitli araçları Aziziye Parkında tanıtan Erzurum Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Tanıtım töreninde konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen “Bugün 43 aracı daha Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet kervanına katıyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi her geçen gün araç filosunu yeniliyor ve takviye yapıyor. Çünkü şehrimizin kentlilik bakımından araç gereçlere ihtiyacı var. Biz bir kısım araçları belediyeden bir kısmı da kiralık olmak üzere hizmetleri yürütüyoruz. İmkanlarımız arttıkça da hizmetlere yenisini ekliyoruz. Belediyemiz il ve ilçeler düzeyinde çok daha güçlü araç filosuna sahip olmak istiyoruz ki vatandaşlarımızın beklediği, özlediği hizmetleri yapabilelim” dedi.
Özelleştirmelerin dışında kendi imkanlarını kullandıklarını vurgulayan Başkan Sekmen “Erzurum kış memleketi. Kışı birçok belediye özelleştirerek bu hizmetleri yürütüyor. Biz de mevcut elemanlarımızı değerlendirerek bu hizmetleri sağlıyoruz. Böylelikle büyük bir tasarruf yapıyoruz. İşte bu tasarruflarla da bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Allah nasip ederse Erzurum’u farklı bir kulvara taşıyacağız” diye konuştu.
Araç tanıtım töreninin ardından kepçeye binen Mehmet Sekmen, ilk kontağı vurarak araçları hizmete soktu.

KARIŞIK