• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 19 Aralık 2016 13:45

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da liderlik sevinci

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da liderlik sevinci
Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumpor, Fethiyespor karşısında maçın uzatma dakikalarında Mehmet Albayrak'ın kaydettiği gol ile liderliğe yükselmenin sevincini yaşıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumpor, Fethiyespor karşısında maçın uzatma dakikalarında Mehmet Albayrak'ın kaydettiği gol ile liderliğe yükselmenin sevincini yaşıyor. 
YILDIRIM, 'LİDER OLDUK, MUTLUYUZ'
Taraftarlara ve takımda özverili kazanma arzusu ile galibiyete imza atan futbolcularını kutlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, 'Maça çok iyi motive olduk. Bu gün önemli olan maçın kritiğini yapmayacağım. Deplasmanda aldığımız üç puanla hem galibiyeti hem de grupta lider olduk. Çok mutluyuz. Erzurum'a, Erzurumspor camiasına hayırlı olsun' dedi.
BAŞKAN DEMİRHAN 'SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ'
Teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan, 'Başta Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'e, Yönetim Kurulumun değerli üyeleri, taraftarlarımız olmak üzere teknik ekibe, futbolcularımıza, basın mensuplarımıza, şükranlarımı sunuyorum. Takımımız ilk yarıyı gurupta lider olarak tamamlamanın sevincini birlikte yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İnşallah bu sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Bizim bütün gayemiz Büyük Erzurum camiasına layık olmak. Ve söz verdiğimiz gibi Allah'ın izniyle takımımızı süper lige çıkarmak. Son söz olarak Erzurum var oldukça Vatan bir bütündür bölünemez. Erzurum vatandır, Vatan'da Erzurum'dur. Bizi izlemeye devam edin' dedi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir haftalık iznin ardından Antalya'da kampa girerek ikinci yarının hazırlığını sürdürecek.

KARIŞIK